DISTRIBUIȚI

Violeta BARCARI, vânzătoare: „Sunt chiar multe persoane care nu înțeleg glumele și de cele mai multe ori reacționează negativ. În această zi încerc să fac glume pe seama colegilor de serviciu. Mă strădui să nu exagerez. Nu am fost prinsă niciodată în mreaja farselor făcute de 1 aprilie.”
Igor RĂILEANU, antreprenor: „Ce fel de glume, când prețurile cresc ca pe drojdie. Sincer să fiu, în ultimul timp nu prea observ fețe zâmbitoare pe stradă, la majoritatea cetățenilor frunțile sunt încrețite de griji. Am uitat când am râs cu poftă, nu prea am motive.”
Andreea TURCU, educatoare: „Sunt o persoană pozitivă și îmi plac foarte mult glumele. Viața și așa nu prea ne răsfață cu bucurii, de aceea trebuie să glumim cât mai des, să-i facem pe cei din jur să zâmbească. În special de 1 aprilie poți glumi pe seama celor care înțeleg gluma. Nu mă voi supăra dacă cineva va face glume pe seama mea, bineînțeles, fără să fie inofensiv.”
Olesea BURLACU,elevă: „Între colege obișnuim să glumim fără o dată anumită în calendar. Și acasă, între ai mei, îmi place să glumesc. Nu e bine când cel care face o farsă să fie cu rea voință sau să facă să te simți prost. Pe seama profesorilor glumeam, când eram mai mici, acum însă nu ne permitem.”
Ruslan PATRAȘCU, temporar neangajat în câmpul muncii: „Îmi amintesc că de 1 aprilie am fost păcălit de doi prieteni: m-au rugat să îi ajut într-o sâmbătă să descarce un camion cu lemne, care vine în cel mult 20 de minute. Și fiindcă țin mult la ei, în câteva minute am fost în celălalt capăt al orașului. M-am supărat când i-am văzut pe cei doi la poartă râzând de mine. Abia atunci am înțeles că a fost o farsă de 1 aprilie. De atunci în această zi sunt mai atent cu cei care glumesc cu mine.”