DISTRIBUIȚI
Dragi locuitori ai orașului Sângerei, ai orașului meu drag!
Acum că s-au așezat apele și pot să găsesc cuvintele, trebuie să Vă mărturisesc că toate sunt de mulțumire. Această victorie este a voastră, nu a mea. Mie și echipei mele îmi revine imensa responsabilitate de a Vă demonstra că ați dat cu adevărat o filă, că ați deschis drumul schimbării.
Ne vom ține de toate proiectele și de toate obiectivele noastre, dar, înainte de toate, vrem să recâștigăm încrederea oamenilor în autoritate, în instituțiile care trebuie să muncească în folosul oamenilor care le-au investit cu speranțele lor.
Sunt onorat și nerăbdător să mă apuc de treabă. Creditul pe care mi l-ați acordat e o motivație extraordinară.
Tuturor plecăciuni și recunoștință. Să ne ajute Bunul Dumnezeu. Doresc foarte mult să Vă mulțumesc pentru încrederea acordată PUN și mie personal la alegerile în Consiliul local și la funcția de primar al orașului Sângerei și satului Vrănești. Vă asigur că voi face tot ce este în puterile mele pentru a Vă îndreptăți încrederea. Dumneavoastră ați fost în drept să faceți alegerea corectă și Vă respect acest drept constituțional. Acum, după ce alegerile au devenit istorie, Vă indemn să ne aducem aportul, de la mic la mare, indiferent de vârstă, sex, ocupație, orientare politică, confesiune religioasă la prosperarea localităților noastre. Venind la Primărie, voi reprezenta interesele întregii societăți. După cum am mai spus, alegătorul face alegerea, primarul nu alege, el muncește pentru întreaga comunitate.
Cu deosebit respect, Arcadie Covaliov, primar de Sângerei, BP