Vox populi: „Îmi doresc un job bine plătit”

Vox populi: „Îmi doresc un job bine plătit”

83
DISTRIBUIȚI

   Ce așteaptă tinerii de la viitorul loc de muncă? Am adresat această întrebare mai multor tineri din raion. Totodată, am dorit să aflăm cu ce salariu ar vrea să-și înceapă cariera profesională absolvenții instituțiilor de învățământ superior și în ce condiții ar rămâne să muncească în Republica Moldova după finalizarea studiilor.

Loredana RĂCILĂ, studentă, Facultatea Psihologie: „Îmi doresc un job bine plătit și să am un birou aparte. Cred că în Moldova voi găsi un serviciu, căci nu întâmplă- tor se spune: „Cine caută – găsește.”

Viorel LUNGU, student, Colegiul de Construcții din Chișinău: „Aș vrea să găsesc un loc de muncă în domeniul construcțiilor. Pentru început, m-aș mulțumi cu un salariu de 4000 de lei. Sper să reușesc să găsesc un asemenea job, în caz contrar sunt dispus să plec la muncă peste hotare.”

Vitalia CARAIMAN, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării: „Îmi doresc un job care să-mi permită să am o viață familială sănătoasă, trainică, să nu fiu nevoită să lucrez până noaptea târziu. Salariul de la care aș…

contiuarea o veți citi în numărul 7 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: protv.ro