DISTRIBUIȚI

   Începând cu 1 februarie curent, numărul cititorilor săptămânalului „Ecoul nostru” s-a mărit cu peste 100 de abonați. E un număr mic, dar noi, ne bucurăm și de puținul pe care-l avem.

   Potrivit sondajelor din ultimul timp, fiecare ziar al săptămânalului nostru este citit în medie de 6-7 persoane. Audiența în raion a „Ecoului nostru” rămâne net superior publicațiilor naționale. Ținând cont de aceste realități, „Ecoul nostru” își va modifica într-o oarecare măsură tematica.

   Știind că printre cititorii noștri cele mai numeroase categorii sunt oamenii din mediul rural, vom publica mai multe știri actuale, materiale interesante și utile despre și pentru aceste categorii de cititori. În această ordine de idei așteptăm, stimați cititori, sugestii, propuneri, întrebări referitor la problemele cu care vă confruntați. Ne vom strădui să vă ajutăm. Sperăm la o participare activă din partea dumneavoastră.

   Am început, vom face și în continuare să modificăm aspectul grafic al ziarului. Un lucru rămâne constant: ne vom strădui ca în fiecare număr să avem numaidecât cât mai multe știri, articole analitice axate pe cele mai actuale probleme ale vieții noastre.

   Printre toate aceste acțiuni, în ultima instanță urmărim scopul de a face ziarul cât mai interesant, cât mai util pentru toți cititorii. Dar pentru a izbuti acest lucru este foarte important ca să știm ce vreți dumneavoastră, stimați cititori, ce teme vă interesează, ce probleme vă frământă… Rămânem permanent în serviciul dumneavoastră.