DISTRIBUIȚI

Pentru o guvernare a bunului simț în orașul nostru – Votăm Arcadie Covaliov, Primar de Sângerei!

,,Votăm pentru că suntem agenți ai schimbării, pentru o viață mai bună. Împreună ne dorim să atragem resurse umane și financiare pentru dezvoltarea comunității. Ne dorim să asigurăm transparență în guvernarea locală. Să implicăm cât mai mult cetățenii în implementarea proiectelor noastre. Votăm Arcadie Covaliov!”
Maria Druga, Consilier PAS.

“Stimați locuitori ai or. Sângerei. Republica Moldova începe să-și revină după guvernarea oligarhilor din Partidului Democrat. Guvernul ,,ACUM” condus de Maia Sandu a pornit reforme în justiție, economie etc. La fel și noi locuitorii or. Sângerei ne dorim o viață mai bună. Nu mai credeți în promisiunile Partidului Democrat ce ani de zile au condus în orașul nostru ! De aceea noi BE ,,ACUM Platforma DA și PAS” vă îndemnăm pe toți, ca în turul II, pe data de 3 noiembrie 2019 să-l susținem cu votul nostru pe Arcadie Covaliov la funcția de Primar al or. Sângerei!”
Tudor Tutunaru, președinte OT Platforma DA.

“Îl susțin pe Arcadie Covaliov, deoarece este receptiv, s-a implicat în mai multe activități civice organizate de noi în oraș, necondiționat, a depus efort în mediatizare, s-a străduit să sensibilizeze opinia publică asupra problemelor ecologice și sociale din oraș, sunt încrezut că va face față tuturor provocărilor în postura de Primar.”
Radu Marandiuc, locuitor or. Sângerei.

“Votez pentru Arcadie Covaliov, din motiv că văd în acest om disponibilitate spre transparență, văd un potențial enorm pentru a realiza proiecte investiționale împreună cu primăria condusă de Arcadie Covaliov, deschiderea pentru soluții în problemele oamenilor, tot este despre Arcadie Covaliov. Mă motivează să dau votul pentru dumnealui convingerea că în primărie va dispărea corupția și orice premiză de corupție va fi contracarată.”
Romeo Lopotencu, Consilier PSRM.

“ Îl voi susține pe Arcadie Covaliov în turul doi deoarece mă reprezintă ca cetățean, avem multe viziuni asemănătoare, cu referire la sfera socială, infrastructură și mediu de afaceri din Sângerei.”
Andrei Cucoș, Consilier PUN.

“Arcadie Covaliov este omul echipei, omul cuvântului și bunului simț. Sunt convins în izbanda noastră, succes Arcadie!”
Radu Lopotencu, Consilier PUN.

“Funcția de primar este foarte responsabilă. În primul rand, primarul trebuie să fie în slujba poporului. Eu îl cunosc doar pe unul dintre cei doi candidați la funcția de primar de Sângerei, este vorba de Arcadie Covaliov, am colaborat în domeniul activismului civic, m-a susținut enorm în munca mea de a transforma biblioteca într-o instituție atractivă. Vă asigur că este un om de încredere. Are calități de manager si o inimă mare, cum spunea Apostolul Pavel – Chiar dacă aș avea toate cunoștințele din lume, dar nu aș avea dragoste, atunci eu nu valorez nimic. Votați cu rațiunea, dar și cu inima.”
Maia Bălan, Consilier Bilicenii Vechi.