DISTRIBUIȚI

Gheorghe Ichim, este persoana care se regăsește pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) , cu numărul 54 și aspiră la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Modova. El este originar din satul Copăceni și este jurist de profesie. A absolvit facultatea de drept și masteratul la Universitatea de Stat din Moldova(USM), și este lecențiat în drept.

La moment este președintele Organizației teritoriale PAS Sângerei și consilier în Consiliul raional, dar și membru al Comisiei consultative pentru etică, legislație, ordine și drepturile omului, dor și antreprenor.
Este căsătorit și are două fiice. Se manifestă ca un familist , ca pilon în cuplul de familie și model pentru fiice. Cea mica demonstrează acest lucru prin rezultatele acoperite cu medalii, câstigate în concursurile dansurilor sportive, inclusiv din România.
Candidatul la funcția de deputat crede că trebuie să devină parlamentar, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor din raion, a atrage investiții și a construi drumul Rădoaia – Cotiujenii Mici- Rădoaia -Sângereii Noi, pentru a se implica constant în conectarea localităților din raion la sistemul de apă și canalizare, pentru a moderniza localitățile prin infrastructura drumurilor și iluminatul stradal. Funcția de deputat îi va permite să facă aceste lucruri pentru raion și pentru Republica Moldova în totalitate. Potrivit candidatului echipei PAS la alegerile anticipate din 11 iulie Gheorghe Ichim: ,, Eu aspir la fotoliul de deputat în viitorul legislativ pentru a ajuta statului să scape de corupție , țara de sărăcie și de migrație. Împreună cu echipa vom oferi Moldovei șanse reale într-un parcurs European.

Continuarea citiți în n.23 din 11 iunie 2021