[banner group='banner-antet' use_image_tag=true height=90]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ecoul Nostru: Ziarul cu un singur stapan – cititorul

[/vc_column_text][vc_accordion collapsible=”yes”][vc_accordion_tab title=”Cine suntem”][vc_column_text]Ecoul Nostru este alaturi de oameni. E editat de catre o echipa ce activeaza in cadrul SRL „Stapelia Exim”. O echipa dotata cu spirit de initiativa care promoveaza principiile presei libere, are misiunea de a contribui la crearea societatii deschise in R. Moldova. Publicatia periodica „Ecoul nostru” este un saptamanal de informatie si opinie distribuit in raionul Sangerei si nu numai. Materialele si imaginile acopera domeniul de interese al tuturor categoriilor de cititori. * Fondator: SRL „Stapelia Exim”[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Ce facem”][vc_column_text]* Furnizam cititorului informatii de interes public din raion, republica, lume. Publicam un sir de pagini tematice cum ar fi „Ora administratiei publice”; „Viziuni pedagogice”; „Investeste la tine acasa”; „Tinerii pot schimba lumea” etc.

* Elaboram suplimente de alt gen, facem ziare la comanda.

* Informam impartial si echidistant cititorii nostri despre toate aspectele vietii sociale si economice din teritoriu si din republica.

* Facem publice opiniile mai interesante si mai apreciate asupra unor probleme si teme majore.

* Promovam piata informationala prin identificarea furnizorilor de publicitate si intermedierea contractelor de reclama.

* Colaboram cu agentii economici din raion si republica, identificam noi si noi furnizori de publicitate cu care incheiem contracte de reclama.

* Traditional, la sfarsitul anului, petrecem concursul „Personalitatile anului”.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Scopul nostru”][vc_column_text]Acoperirea spatiului informational din raionul Sangerei, partial Telenesti si municipiul Balti[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Deviza noastra”][vc_column_text]Platon mi-i prieten, dar adevarul este mai presus de toate[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Pentru cine lucram”][vc_column_text]* Pentru cititorii nostri fideli.
* Pentru succesul dumneavoastra.
* Adulti, tineri si copii
* Persoanele dornice sa detina informatia din raion, tara, lume
* Persoanele receptive la evenimentele din jurul lor
* Pentru cei dinamici si perseverenti [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=” Planuri de viitor „][vc_column_text]* Marirea tirajului
* Crearea retelei.
* Marirea numarului de beneficiari.
* Fondarea clubului de presa
* Campania de promovare a ziarului:
– Intalniri cu cititorii;
– Concursul postasilor, al vanzatorilor, etc. [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Filozofia Brand-ului „][vc_column_text]- „Ecoul nostru” este un ziar, care nu slujeste puterea si nici un partid politic.
– „Ecoul nostru” este un ziar interesant, sociabil, prietenos, comunicativ, inteligent, dinamic, permanent in pas cu lumea.
– „Ecoul nostru” nu urmareste alt scop decat acel de a aduce in casele oamenilor informatia asa cum este ea. [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Distinctii”][vc_column_text]- Diplome Uniunii Jurnalistilor, Consiliul judetean Balti, Prefectura Balti, ale unor organizatii care au desfasurat concursuri profesionale pentru jurnalisti;

– Detinator al Diplomei de Mentiune din partea Centrului Independent de Jurnalism, anul 2000-2002;

– CLOPOTUL DE BRONZ, pentru business prestigios, oferite de revista „Actualidad”, Madrid, Spania, anul 2006

– Detinator al premiului II al CCI din R. Moldova in anul 2007[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]