DISTRIBUIȚI

Ion Bârsanu din or. Sângerei 27 .12   

Scumpului soț, tătic și bunic, Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și exprimăm prin acest gest imensa dragoste care o purtăm. Pentru familia noastră contează  foarte mult să fii sănătos, să   întâmpini  fiecare zi de viață cu zâmbet, voie bună și dorință de a te implica în viața noastră cu ce știi mai bine, mai avantajos și benefic, în trăinicia și prosperarea familiei. În afara familiei, ai o lume largă  de prieteni, susținători, pur și simplu oameni, care au nevoie să-i sprijini, să-i îndrumezi și să-i ajuți.  Dacă îți reușește, dar îți reușește,te simți bine, împlinit și mulțumești Bunului Dumnezeu că mereu te ocrotește.

 Noi  îți dorim sănătate, trandafirii  iubirii pentru tine și adâncul respect cresc în inimile și sufletele noastre. 

 Cu drag, soția, feciorul, fiicele, nora și ginerele, nepoțeii

   Vicepreședintelui raionului, Ion Bârsanu!

   Vă adresăm un cald mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere. Dorim cu multă sinceritate să Vă bucurați de sănătate spre a reuși a împlini multe lucruri importante și multe bucurii pentru familie, dar și pentru raion. Multă lume, cetățeni, pământeni și semeni au încredere la acest moment în Dvs, și au avut încredere întotdeauna. Să Vă bucurați de reușite și performanțe  în noua funcție pe care o aveți.  Să  urcați  sus  pe podiumul vieții și activității prin realizări, susținut de cetățeni, de toți oameni din acest raion, din acest spațiu unde  trăim cu toții, reușim și  căutăm să  aducem lumina prosperării și viitor  zilei de mâine.  Sunteți purtătorul acestui stindard și Vă respectămpentru acest curaj și destoinicie, pentru  colaborare și susținere.

  La mulți ani, cu curaj și demnitate !

Prietenii fideli

Vasile Petrov din or. Sângerei 30. 12

Venim cu calde urări de sănătate din partea familiei noastre. Să fie  ca un gest de recunoștință și de mulțumire cât de mult însemni pentru noi.  Să ai parte de bucuriile unui nou început, cel care îl aduce un nou an. Să ai parte de fericirea că suntem și ne ești aproape, cu sufletul, cu grija și cu  mărinimia omului  bun și generos care ești.  Să ai parte de minuni ale vieții, care să le regăsești într-o cădere miraculoasă de fulgi, în urarea la mulți ani, la acest moment aniversar, în raza de lumină și de încredere pentru  ziua de mâine.

Cu drag, soția, copiii