felicitări

felicitări

148
DISTRIBUIȚI

Tamara Balan de la Liceul Teoretic „D.Cantemir ” 19 .12
Vă trasmitem calde urări de sănătate cu ocazia zilei de naștere. Primiți-le ca pe bucuria colindătorilor, a noianului de fulgi trimiși de cerul sfânt pentru rodul sufletului și al pământului. Să aveți parte de bucurii și de ocrotirea Sfântului Nicolae, care consemnează această zi și o povățuiește. Plină de viață, energică, săritoare la nevoie, iubitoare, așa să continuați să Vă trăiți fiecare zi de viață, an, și bucurie. Să Vă simțiți mereu împlinită pentru munca care o faceți în liceu, pentru colegi și copiii care învață, pentru dăruirea celor dragi, pentru visul împlinit al feciorilor. Să Vă simțiți mereu fericită în sânul familiei frumoase care o aveți,
La mulți ani!

Cu drag, colegii, familia, prietenii

Preotului și Blagocinului raionului Maxim Guzun 21.12
Dorim să Vă adresăm caldele noastre felicitări, luminate părinte și omagiat. O cântare de„ Mulți ani trăiască” transmit sufletele noastre pentru Dvs în acest moment frumos al vieții. Să Vă simțiți mereu inspirat și însoțit de Duhul Sf ânt în tot ce faceți pentru enoriași și sfânta biserică, iar familia cu copiii-îngerași în sânul ei să Vă înalțe sufletul, să Vă dăruiască numai fericire, încântare și să regășiți în ea pacea sufletească.

Cu multă plecăciune, enoriașii

 

Svetlana Galben , directoarea Gimnaziului „Ilie și Catinca Galben” 22.12

Suntem onorate să Vă transmitem acest mesaj cald și sincer cu ocazia zilei de naștere. Sperăm să Vă producem în suflet o rază de bucurie. Învățăm copiii satului împreună.Îi ajutăm să devină oameni și personalități și facem acest lucru cu multă plăcere și dăruire pentru că suntem încurajate în această muncă de o ființă și o personalitate cum sunteți. Ați construit și construți lucruri nemăsurat de bune, utile și frumoase pentru gimnaziu, colectiv, pentru generațiile care sunt în școală și în sufletele noastre. Mai demn decât atât ce poate fi… Sunteți sufletul colectivului nostru și al gimnaziului și noi trăim aceste sentimente de mândrie, onorate și fericite că ne împlinim vocația alături de o astfel de doamnă și personalitate.
Parte mare de fericire să Vă împartă viața, de noroc și de dragoste.

Cu drag, colegii gimnaziului

Vladimir Agachi, directorul SRL „ Accesal Grup” din satul Pepeni 25.12
Vă felicităm cu mult drag, stimă și respect cu ocazia zilei de nastere. Vă dorim să Vă fie sufletul plin de bucuria realizărilor, a anilor frumos trăiți până la acest moment. Să Vă bucurați de puterea și cugetul de a învinge orice greutate, munca de agricultor presupunând mereu riscuri, incertitudini. Oameni puternici ca Dvs și cu spirit gospodăresc înăscut, răzbat, reușesc și nu cedează furtunilor.
Multă putere și reușite vă dorim în viitor și bucurii în familie.

Cu dar și respect, colegii, familia

Elena Moroșanu din or. Sângerei 25.12
Simțim o nemăsurată bucurie să fim alături , la ferestrele casei cu un sfânt colind de Crăciun pentru dubla sărbătoare . Vă dorim să fiți gazdă sănătoasă, plină de viață și de bucuria Crăciunului și a zilei de naștere. Aceste sfinte momente ale vieții să Vi-i aducă pe cei dragi, unul câte unul, aproape, alături : copii , nepoți, stănepoțica. Chipul blajin, de icoană să nu fie adumbrit nici de o tristețe sau durere . Bucuria sărbătorii, celor dragi aproape să vindece tot.
La mulți ani!

Cu drag, echipa „Ecoul nostru”