DISTRIBUIȚI

Declarație

Noi membri echipei Covaliov, la alegerile locale din 20 octombrie 2019, am obținut un scor peste așteptările noastre – Candidatul Arcadie Covaliov merge în turul doi pentru funcția de primar, vom avea 3 consilieri orășenești și un consilier raional. Aceasta este o victorie.
Dragii noștri alegători! Noi realizăm că această victorie nu era posibilă fără votul vostru, pe care ni l-ați oferit exercitându-vă cu demnitate dreptul de a alege liber.
Conștientizăm că ați făcut alegerea unei echipe noi, fără suport financiar, fără susținerea puterii, fără a ne afișa sub flamura liderilor de partid și altor personalități.
Noi am mers pe cont propriu și ne-am asumat consecințele, care n-ar fie ele. Iată din aceste considerente vă aducem sincere mulțumiri, vă dorim sănătate – Vouă și famililor voastre. Domnul să Vă aibă în grija sa pentru fapta cuviincioasă și sinceră.
Deoarece lupta continuă în turul doi pentru funcția de primar al orașului Sângerei, Vă zicem într-un ceas bun, Domnul să ne ajute prin binecuvântarea sa până la izbândă.
Dragi sângereni! Noi n-am făcut deosebire între cetățeni, alegători nici după un criteriu și nici nu o vom face în continuare. Pentru noi contați toți și fiecare, vă apreciem orice alegere dacă va fi luată cu gândul și inima curată, pentru viitorul nostru, pe această palmă de pământ. Facem un apel către toți alegătorii orașului Sângerei și satul Vrănești, indiferent de opțiune politică să vă dați votul la 03 noiembrie 2019 pentru candidatul Arcadie Covaliov la funcția de primar de Sângerei. Noi am declarat că numai prin unitate vom reuși și de aceea sperăm că toți alegătorii cu suflet mare să vină la urnele de vot și să susțină candidatul Arcadie Covaliov din partea Partidului Unității Naționale.
Mizăm pe bunul simț al alegătorului, care o dată la 4 ani are șansa să-și aleagă reprezentanții puterii locale, să o facă așa, ca să nu regrete alegerea.
Doamne Ajută dragi Sângereni!

Trecutul nu putem să-l schimbăm, să nu pierdem viitorul!

Dragi oameni din orașul și din raionul Sângerei.
Vă mulțumesc că sunteți oameni cu discernământ și bună-credință. Vă mulțumesc că v-a păsat de aspectul civic al vieții noastre, că ați ieșit la vot și că mi-ați acordat încredere, mie și echipei mele. Această campanie electorală nu a fost ușoară, dar după primul tur, eu, cel care v-am promis că voi lupta, mă simt și mai inspirat, și mai puternic.
Știu că în mine se crede și eu vreau să știți că, mai mult decât orice, mi-e teamă de gândul că aș putea dezamăgi.
Am văzut că suntem o forță. Să rămânem și să creștem unii prin alții. Cred că merităm ceva mai bun.
Bunul simț dă rod respectului, pentru tot ce ne înconjoară, pentru tot Cetățeanul, cu respect se instaurează Ordinea. De aici rezultă Dezvoltarea atât de mult râvnită de noi toți!

Achitat din fondul electoral al PUN