DISTRIBUIȚI

Dat fiind faptul că în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al orașului Sângerei au acces reprezentantul Partidului Democrat și cel al Partidului Unității Naționale, în conformitate cu obiectivul principal al Blocului ACUM de a curăța Republica Moldova de caracatița mafiotă creată de regimul Plahotniuc, Vă îndemnăm să acordați votul lui Arcadie Covaliov, reprezentantul PUN.
Stimați prieteni, deși la nivel central Partidul Democrat a pierdut puterea, în multe localități acesta mai are încă o influență puternică. Și nu vedem încă niciun semnal că acest partid ar avea intenția să renunțe la felul său de a face politică, care a adus Republica Moldova în pragul catastrofei. Până când Partidul Democrat nu s-a reformat și este încă puternic la nivel local, există riscul să revină la guvernare.
Pentru a nu admite acest lucru, trebuie să luptăm cu reminiscențele regimului la nivel local. De aceea Vă chemăm să vă mobilizați și să votați în turul doi pentru candidatul PUN Arcadie Covaliov.
Dl Covaliov s-a manifestat plenar în ultimii ani ca un luptător ferm împotriva nedreptăților comise de fostul regim și suntem convinși că va fi un primar corect și cu inițiativă, preocupat de nevoile oamenilor .

Votăm Arcadie Covaliov!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Achitat din fodul electoral al Blocului Acum