DISTRIBUIȚI

Bogăția toamnei așterne cu generozitate peste inimile noastre, a tuturor profesorilor de la LT ,,Pantelimon Halippa”, un sentiment de înaltă prețuire și profund respect pentru distinsa Ludmila Moscal, profesoară de limba franceză în instituția respectivă.
Zilele acestea a fost decorată de către Președinția RM cu înalta distincție ,,Meritul Civic”, pentru succese remarcabile în formarea și educarea tinerei generații din instituțiile preuniversitare de învățământ.
Trăim de-a lungul anilor alături de acest Om minunat, cu suflet cât Casa Mare a neamului. Îi purtăm admirația pentru ceea ce este și ceea ce face. Mereu înconjurată de vrednici discipoli, le formează calități, le ghidează cugetul spre tainele cunoașterii și ale creativității. Astfel, a reușit să adune, împreună de cei mai buni elevi, în palmaresul realizărilor sale, victorii olimpice la nivel raional, republican și internațional.
Ne bucurăm mult că munca dumneaei nu a rămas neobservată și că, prin acest act de apreciere din partea Președenției, mai există speranța ca Profesorul își mai poate reabilita condiția firească în societate.
Să ne trăiți mulți stimata noastră Doamnă! Bucuria împlinirilor să învăluiască mereu chipul Dvs. Iar toamnă să Vă țese din lumina ei cel mai frumos buchet al recunoștinței.
Valentina OSOIANU, directoarea liceului