Mulțumire alegătorilor

Mulțumire alegătorilor

79
DISTRIBUIȚI

Stimati concetățeni ai orașului Sângerei și a satului Vrănești ! La finele campaniei electorale aduc sincere mulțumiri pentru susținerea mea și a echipei Partidului Democrat din Republica Moldova pe care o reprezint cu mândrie.
Țin să vă comunic că pe parcursul perioadei electorale pentru alegerile locale am avut ocazia să pătrund în esența problemelor comunității și având experiența proprie de cincisprezece ani în jurisprudență, precum și experiența de administrare a echipei PDM – am găsit soluții reale și potrivite pentru asigurarea activității atât a subdiviziunilor Primăriei cât și garantarea modernizării acestora .
De asemenea, înrolarea în rândurile echipei pe care o reprezint a unui număr de tineri specialiști în diferite domenii, oferă posibilitatea asigurării unui pluralism de idei și propuneri noi – fapt ce în mod incontestabil duce la garantarea unui vector de dezvoltare corect a localităților noastre.
Este de menționat că structural, conform competențelor, Echipa PDM Sângerei – este unica echipă competentă de a accesa fondurile investiționale și unica echipă care are ușile deschise pentru cooperare în sensul dezvoltării localităților și nu dorește sub nici o formă să participe la vendete politice care în sine au un caracter neconstructiv, caraghios și lipsit de logică.
Astfel, având în vedere că doar cu susținerea Dumneavoastră, doar cu efortul depus și cu încrederea acordată am reușit să acumulez cele mai multe voturi din primul tur al alegerilor locale, Vă îndemn ca la 3 noiembrie 2019 să susțineți candidatura mea la funcția de Primar în Primăria Sângerei.
Cu caldură sufletească îndemn și mulțumesc pentru votul de încredere care mi l-ați acordat și sper să-l acordați candidaturii mele în turul II, de scrutin.

Alexandru Pleșca, candidat la funcția de primar al
orașului Sângerei și a satului Vrănești

Stimați cetățeni ai raionului Sângerei și ai primăriei orașului, participanți activi la primul tur al scrutinului alegerilor generale locale!
Din tot sufletul vreau să Vă mulțumesc pentru participarea Dvs activă la scrutinul electoral, în data de 20 octombrie, pentru alegerea primarilor comunelor și orașelor din teritoriul raionului nostru. Sunt recunoscător pentru votul fiecărui dintre Dvs, depus și dat pentru cei mai onești candidați, bine pregătiți și gata de a se dărui binelui vieții și intereselor Dvs ca cetățeni. Mă bucur că nu ați fost indeferenți și ați dat dovadă de implicare și de interes pentru binele comunității Dvs, al raionului pe ansamblu, pentru viitorul copiilor și nepoților, pentru noile perspective de îmbunătățirii a vieții și infrastructurii orașului. Vă mulțumesc!
Vă rog cât mai activi, prin participarea la vot, să Vă manifestați și în turul II al scrutinului. Duminică , 3 noiembrie, 2019 încă mai mulți să participați la alegeri și să oferiți votul Dvs de încredere celui mai bun și competent dintre candidații. Vreau și îndemn toți cetățenii orașului Sângerei și satului Vrănești, ca alegerea fiecărui dintre Dvs să se axseze pe un candidat tânăr, un bun profesionist și un bun cunoscător al tuturor problemelor Dvs , și ale primăriei orașului, pentru care are identificate soluții. Vă atenționez cu sinceritate că viitorul orașului și al copiilor e în mâinile Dvs și duminică , în fața urnelor de vot fiecare îl decideți. Urmați-mi îndemnul, ca să nu ne fie rușine de cei care ne vor reprezenta pe parcursul a patru ani de mandat.
Vă rog să manifestați activism, determinare , prin participare la vot și să nu fiți indiferenți prin alegerea care o veți face în ziua de duminică, când sunteți așteptați la urnele de vot.
Cu multă încredere în votul Dvs, cu așteptări pe măsură, cu mult respect pentru urmarea îndemnului meu.

Grigore Corcodel, Președintele raionului