DISTRIBUIȚI
În poză: Alexandra ZELINSCHI, Vitalie GOJENEVSCHI și Bogdan IFTODII

În timp ce politicienii, analiștii, jurnaliștii sunt preocupați de situația geopolitică și economică din R. Moldova și din lume, oamenii simpli rămân în umbră, continuându-și viața în pofida tuturor greutăților, crizelor etc. Continuăm rubrica dedicată oamenilor de rând și gândurilor ce-i frământă.

Valeriu, Moș Crăciun
„De mai mulți ani am devenit Moș Crăciun în ajunul Sărbătorilor de Iarnă. Vreau să bucur copiii care vin la sărbătoare , mă strădui să-i conving că există Moș Crăciun și în Moldova. Cu câțiva ani în urmă copiii aveau alte dorințe. Astăzi ei vor ca moșul să le aducă telefoane ,planșete, lăptopuri performante și nu mai așteaptă dulciuri, jucării sau bomboane. Unii copii vin să se fotografieze cu Moș Crăciun, alții să îmi spună poezii. Sunt copii care cred în Moș Crăciun, sunt care se tem…
În noul an ce ne bate la ușă le doresc tuturor copiilor sănătate și să asculte de părinți. Celor mai mari, să aibă cuget, rațiune, iar conducătorilor de țară, să asculte și de nevoile oamenilor de la sate, să viziteze copii cu anumite nevoi speciale, Centrele de plasamant, Azilurile de bătrâni.”