DISTRIBUIȚI
În poză: patrula de circulație la „Olimp”

Angajații Inspectoratului de Poliție Sângerei au continuat activitățile în cadrul operațiunii „PIETONUL ”.
Astfel de la orele 07.30 până la 08.00 de către Patrula școlară de circulație rutieră a Liceului Teoretic „Olimp” din orașul Sângerei, în parteneriat cu angajații Inspectoratului de Poliție Sângerei și ai Inspectoratului Național de Patrulare, potrivit proiectului de activitate, a fost organizată acțiunea de siguranță rutieră prin activități de dirijare a circulației rutiere la trecerea de pietoni din preajma liceului, cu genericul „Strada – prieten sau dusman”.
Activitatea a avut drept scop menținerea siguranței deplasării elevilor, cetățenilor pe drumurile publice, prevenirea implicării acestora în accidentele de circulație, precum și formarea deprinderilor de comportare civilizată a pietonilor și participanților la trafic, cresterea sigurantei cetățenilor și a reducerii riscului rutier.
În timpul companiei de informare, elevilor claselor primiare, şoferilor și pietonilor li s-au repartizat pliante cu genericul ,,STOP” ,,Reguli pentru pietoni” ,,Regului pentru șoferi” și “Ghidul părinților responsabili”. În timpul repartizării pliantelor s-au petrecut discuţii cu pietonii şi alţi participanţi la traficul rutier cu un șir de reguli utile pentru ei.