Cartea cu autograful copilărie

Cartea cu autograful copilărie

134
DISTRIBUIȚI

Un eveniment al vieţii spirituale ce o trăim şi simţim este apariţia de sub tipar a cărţii de poezie „Copilărie-puful păpădiei”, autoare Ana  DARABAN- CRIHAN din oraşul Sângerei.Odată cu cartea sa Ana a lansat la toată lumea iubitoare de poezie o invitaţie de a călători în lumea copilăriei. Realizând această carte, ea nu aşteaptă aplauze, nici răsfaţare prin aprecieri.Ea doar şi-a revăşit sufletul prin vers, şi-a umplut clipele vieţii cu rânduri de poezie atunci când le-a simţit goale sau triste. Prin cartea sa a  făcut  practic o dedicaţie copilăriei şi este un lucru mununat.

Autoarea regretă zborul  ireversibil al anilor copilăriei, tinereţii, dar nu suspină legănarea sorţii. Are o viaţă fericită şi o familie frumoasă.Citind aceste rânduri inspirate, le aşterni pe suflet şi te întrebi: cui i se cuvine glorie  în viaţa aceasta , plecăciune,dacă nu persoanelor asemeni  autoarei.Glorie clipei ar fi şi lansarea cărţii în mediul unor copii de la grădiniţa sau a unui grup select de cititori ai bibliotecii.Şi unii, şi alţii vor găsi ceea ce aşteaptă sufletul lor în păginile cărții. Prezentarea prin ziar e tot o cărăruşă ce deschide filele sale către cititor şi-i lansează o invitaţie de a lua cartea cu sine, în suflet.

Despre autoare Vă putem spune, prin mărturisirea sa sinceră :„Am început să percep lumea odată cu vocea mamei, care îmi citea poveşti la răscrucea dintre zi şi noapte. Odată cu apariţia stelelor, pe bolta cerească începea călătoria miraculoasă în lumea fantastică, unde…

Continuarea articolului o puteți citi în numărul 16 al ziarului.