DISTRIBUIȚI

Raionul Sângerei a marcat o frumoasă aniversare de la fondare. Cu această ocazie la 21 noiembrie curent, a fost organizată o activitate de amploare, constituită din diverse momente festive.

 

La sărbătoare au participat delegaţii oficiale din ţările prietene şi partenere de dezvoltare ale raionului Sângerei, România, Belarus, Lituania, personalităţi notorii ale baştinei, delegaţii din toate localităţile raionului. Sângereiul a strălucit prin prospeţimea şi simbolica sărbătorii, încât oaspeţii l-au găsit mai frumos ca în alte zile, mai luminat de speranţe, ca în alţi ani şi totodată tânăr. Tânăr prin aspiraţiile care le poartă şi care tinde să le implementeze drept continuare a evoluţiei sale. Tânăr prin Capitala Tineretului şi rolul valoros al tinerilor implicaţi în proiectele de viitor. Cetăţenii prezenţi la eveniment au adus cu ei farmecul mândriei şi onoarei pentru locul unde conveţuiesc împreună, muncesc, se bucură de viaţă. Ei au exprimat şi au manifestat aceste sentimente de cetăţeni patrioţi ai acestui spaţiu, fie că au fost eroii festivităţii, participanţi, fie că au fost spectatorii şi au savurat din plin atmosfera festivă a sărbătorii.
Au avut parte de o festivitate grandioasă, iar ziua de consemnare a 75 de file înscrise în istorie, minut cu minut, oră de oră, a fost plină de evenimente şi momente chibzuite şi pline de sclipire, fast, onoare lor, oamenilor Cetăţii, care au făurit până la această etapă de împlinire şi sunt decişi să transmită mai departe unde de lumină şi de încredere în prosperarea raionului.Viitorul său la sărbătoare a fost reprezentat de tinerii Liceului „M Eminescu”, care au fost receptivi, primind delegaţiile oficiale şi invitaţii de onoare. I-au întâmpinat cu respect, pâine şi sare…

Continuarea o găsiți în nr. 52