DISTRIBUIȚI

   Rolul femeii în societate este în continuă creștere, sau ar trebui să fie, având în vedere că tot mai multe doamne în ultimul timp ocupă fotoliul managerial. Avem puţine exemple de femei ce administrează o instituţie bancară, de aceea performanța Lidiei IABANJI e de admirat și de apreciat.

   A primit din 2004 „undă verde” de la B.C. „Moldova-Agroind – bank” S.A. pentru postul de directoare a filialei din Sângerei. Activează în sitemul bancar din anul 1998, imediat după absolvirea Universităţii de Stat din Moldova. A activat în secţia de creditare, la contabilitate în calitate de contabilă-șef, astfel anii care au urmat fiind o creștere în viitoarea carieră de manager.

   Lidia IABANJI a acceptat această nouă provocare, de a administra filiala din Sângerei, bazându-se pe ideea că o carieră de succes se poate construi pe experiența profesională, pe acumularea zilnică de cunoştinţe în domeniul bancar, atitudinea şi comunicarea eficientă între angajați şi clientela filialei, plus ingredientul principal – foarte multă dragoste în munca ce o depui. Pasionată de ceea ce face, cu un simț al responsabilității adânc implantat în suflet, vine în fiecare zi la serviciu pentru a gestiona impecabil instituția pe care o conduce.

   Crede că e foarte bine ca un conducător de filială să fie nepărtinitor și să știe să comunice cu echipa. „Este foarte important să cunoști oamenii cu care colaborezi, să organizezi o echipă unită şi dornică de a atinge sarcinile planificate. Sunt convinsă că strategia nu este a unui om, este a echipei și atunci când se implică…

continuarea o veți citi în numărul 7 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: din arhiva personală