DISTRIBUIȚI

         Creșa-grădiniță „Mărțișor” (nr. 6) din Sângerei și-a deschis larg ușile, simbolic, la sfârșit de mărțișor, pentru toți doritorii de a descoperi minunata lume a celor mici.

          Ziua ușilor deschise din acest an a avut genericul „O viață fără pericol pentru copilul tău”, unde nu doar părinții au fost prezenți, dar și Poliția Rutieră, Serviciul Pompieri, reprezentați ai Centrului de Sănătate Sângerei și ai Serviciului Nord Gaz.

         Împreună cu vizitatorii, copiii au prezentat câteva numere artistice prin care au demonstrat că știu foarte bine la ce numere de telefon să apeleze în caz de necesitate, cum se numesc serviciile de urgență, dar și ce acțiuni trebuie întreprinse în primele minute ca să poată fi salvată o viață.

Ministerul Educației al Republicii Moldova a inițiat în luna martie, campania dedicată securității copilului. Cu acest scop, educatoarea Natalia MISAC a întreprins împreună cu copiii din diferite grupe măsuri de promovare a educației rutiere și de comportament în timpul unui accident de mașină, scurgeri de gaze, incendiu etc. Pentru că sunt încă mici și nu cunosc toate regulile de protejare…

continuarea o veți citi în numărul 15 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Viorica ALBU