DISTRIBUIȚI

La data de 8 mai 2022, pe stadionul s.Inesti s-a desfășurat Turneul Regional la fotbal în memoria lui V.Purici,erou căzut în conflictul armat pentru integritatea și independența R.Moldova, anul 1992- ediția X-a. la care au participat copii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani din 4 școli sportive din Telenești, Orhei, Rezina și Sângerei.

La partea festivă de deschidere și închidere a turneului au fost prezenți: primarul de Inești Ghenadie Bunescu,vice-presedintele raionului Telenești Alexandru Taburceanu, șeful Secției Cultură, Tineret și Sport a raionului Telenești- Pavel Casian, reprezentantul Federației Moldovenească de Fotbal- domn Alexandru Balan, secretarul A.R.F.Telenești Boris Devdier, directorul I.P. Gimnaziul Inesti Dumitru Sârbu, antrenori și părinții copiilor echipelor participante.
După 4 ore de lupte pe terenul de fotbal, locurile au fost repartizate după pregatirea fizică și tehnică a copiilor. Astfel locul I l-au obținut micii sportive de la Școala .Sportivă .Sângerei, locul II- cei de la Școala Sportivă Rezina,l ocul lll – Școala .Sportivă Orhei, locul lV- Ș.S.Telenești
Copii au fost premiați cu cupe ,medalii ,diplome de gradul respectiv la fel și premiați cei mai buni jucători ai turneului. Copiii au primit din parte A.P L. Inești, cu plăcinte și apă, pntru ce îi mulțumim primarului de Inești Ghenadie Bunescu. Pentru cupe,medalii,diplome și cadouri pentru cei mai buni jucători mulțummim Consiliului Raional-presedintelui Consiliului Raional, Mariana Ombun și vice-președintelui-Alexandru Taburceanu, care a savurat bucuria împreună cu copiii participanți la turneu, de la deschidere și până la înmânarea cadourilor. 

Continuarea citiți în n.21 din 13 mai 2022