Stimați lucrători din domeniul culturii,

Stimați lucrători din domeniul culturii,

7
DISTRIBUIȚI

Luna mai ne aduce în palmaresul său mai multe sărbători frumoase, printre ele se înscrie distinct și Ziua lucrătorului din domeniul culturii, această zi are rostul de a ne  îndemna la recuperarea tradițiilor, de a ne chema la acțiuni de consolidare culturală și spirituală  întru  promovarea valorilor care ne definesc.

Astfel, în virtutea scopului suprem al culturii și grație creativității, dragostei pentru muzică și dans, în general pentru artă, lucrătorii din sfera culturii contribuie activ la valorile de cultură general-umane, organizând profesionist fiecare eveniment cultural-artistic, aducând în sufletele spectatorilor buna dispoziție și atmosferă de sărbătoare. În activitatea DVS de propășire și culturalizare a comunității vă manifestați ca  semănători de lumină, de spiritualitate, de dragoste de viață, de tot ce-i frumos și sublim.

Ziua profesională a lucrătorilor din domeniul culturii este un prilej  deosebit pentru a Vă adresa alese felicitări, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, inspirație, împliniri profesionale și încă mulți ani împovărați de harul creației.

LA MULŢI ANI!