Cu prilejul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice

Cu prilejul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice

22
DISTRIBUIȚI

 Vă adresez sincere felicitări, urări de bine și mulțumiri pentru dedicație, profesionalism, perseverență și spirit de echipă.

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice a fost instituită în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai prin Hotărârea Parlamentului.  Dar astăzi, mai mult decât oricând, realizăm că sportul joacă un rol important în viața noastră și reprezintă o alternativă sănătoasă pentru orice societate.

Prin această sărbătoare onorăm sportivii, valorile noastre pentru a asigura continuitatea succesului sportului. Port un mare respect tuturor celor care practică sportul de mare performanță și contribuie la perpetuarea visului olimpic, inspirând întreaga comunitate. În spatele unui succes sportiv stă munca unei echipe numeroase: de la învățătorul de educație fizică la antrenori, manageri de cluburi, conducători de federație, arbitri, medici, administratori etc. Toți împreună au o misiune importantă: promovarea sportului și a valorilor olimpice.

Sunt convins, eforturile comune, adică susținerea și implicarea în activitățile sportive vor aduce rezultate pozitive pentru toți. Adresez tuturor urări de bine, perseverență, curaj și cât mai multe victorii în competiții. Să ne trăiți la mulți ani!