Păstraţi acest crâmpei de rai ceresc, Sângerei

Păstraţi acest crâmpei de rai ceresc, Sângerei

995
DISTRIBUIȚI

Oraşul Sângerei a ajuns la cea de-a 430 aniversare, de la prima atestare documentară. Aceasta a servit drept motiv de organizare a unei festivităţi dedicată aniversării, consemnată prin rechemarea la baştină a personalităţilor care au marcat istoria edificată până acum, i-au onorat trecutul şi îi apreciază prezentul. Delegaţiile oficiale care au revenit la baştină, cu această ocazie au găsit casa Sângerei cu sufletul şi cu ochii plini de lumină şi prosperare. Au găsit-o caldă, primitoare, curată, verde şi salubră, îmbunătăţită prin investiţiile celor cu inimi care ard pentru Sângerei.
Acestor oameni de demnitate şi simţ civic asumat, în frunte cu echipa primăriei Sângerei le-au mulţumit pentru ceea ce au găsit şi găsesc acasă şi i-au rugat în continuare să păstreze acest colţi de rai, Sângerei.

IMG_2308

Binecuvântarea oraşului şi a oamenilor săi ajunși lumină în această filă de prezent, marcată cu împlinirea a 430 de ani a fost resimţită printr-o sfântă liturghie în Biserica cu Hramul Sfântul Gheorghe. Blagocinul raionului, Maxim GUZUN însoţit de un sobor de preoţi, a oficiat slujba de sărbătoare şi a binecuvântat cetăţenii urbei ajunși stăpânii acestor culmi istorice, învredniciţi în credinţă şi adevăr istoric.

IMG_2342

Continuarea o găsiți în nr.20 al ziarului