Așteptăm cu toții zorii zilei Învierii

Așteptăm cu toții zorii zilei Învierii

20
DISTRIBUIȚI

Risipiri de lumină și căldură coboară din deschiderile cerului, cuibărindu-se prin păduri, dar și suflete, pentru a lucra tăcut și sigur la retrezirea imperiilor de  clorofilă, dar și a bietelor celule rigidizate de frig și de pustiul existenței.

Ne-am primenit trupul și gândul, ograda și casa pentru marea întâlnire cu vestea Învierii, în speranța că pasul nostru de viață va fi însoți de rod, de înțelegere și pace cu aproapele, de frumusețea împlinirilor și de bucuria ofrandei de peste an în toate, de fructificarea dorințelor noastre.

Așteptăm cu toții zorii zilei Învierii, să gustăm coptura cea mai însemnată de Mântuitor și făcută din pâinea bunătății care nu se sfârșește, nu are capăt și nici hotare. Simțim cu adevărat marea sărbătoare de care ne-am apropiat prin certitudinea că suntem ocrotiți de Iisus, că fiul lui Dumnezeu ne umple de bucurie și de putere.

De peste două mii de ani  Iisus a rămas printre oameni, Mântuitorul ne ajută să învingem necazurile, slăbiciunile, patimile, orgoliile, viciile, rătăcirile, defectele, ezitările, să ne învingem pe noi înșine.

Lumina lui Hristos să acopere tot pământul, toate popoarele, toate orașele și satele. Pe parcursul sărbătorii să cântăm neîncetat, slăvind pe Domnul „Hristos a înviat din morți, cu moartea pre moarte călcând, și celor din morminte viață dăruindu-le.

Fie ca bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos să Vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

HRISTOS a ÎNVIAT!ADEVĂRAT a ÎNVIAT!