DISTRIBUIȚI

Multstimate doamne și domnișoare din raionul Telenești!
Apreciind înalt spiritul Dvs.de sacrificiu pentru familie, devotamentul și responsabilitatea la serviciu dar și sensibilitatea, tandreța, frumsețe și funcția care vă caracterizeză folosesc acest prilej de sărbătoare să vă declar în numele administrației raionului încă odată toată stima și respectul. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii Vă doresc fiecăreia dragoste, sănătate, prosperitate, succese remarcabile în munca de toate zilele, să aveți parte de cele mai dorite împliniri și cele mai frumoase realizări! Cu profunde considerațiuni,
Mariana Ombun, președinta raionului Telenești

 


Dragele și stimatele noastre doamne, întâmpinăm în anul curent un 8 Martie trist și dureros. Ucraina, țara vecină se află într-un război inuman. Trăim și noi acum cu durere, frică, mare îngrijorare. Acest război a zguduit omenirea. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să se îndure și să ne ferească de urgia războiului. Noi doar toți ne dorim pace. Toți oamenii planetei își doresc pace.
Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, în numele administrației primăriei, Consiliului local Sângerei și al meu personal, Vă adresez tuturor femeilor din oraș, satul Vrănești cele mai calde și sincere urări de bine și sănătate, noi împliniri, zile senine și însorite și cât mai multe bucurii din partea celor dragi, zboruri înalte pe aripi curate, liniște în țară și lume, în suflet totdeauna primăvară. Fie ca pacea și liniștea sufletească să Vă însoțească mereu, iar aroma florilor de primăvară să Vă aducă schimbări spre bine. Un 8 Martie liniștit și cât mai frumos.
Cu aleasă prețuire, Arcadie Covaliov, Primarul orașului Sângerei și satului Vrănești

 


Femeia a fost și este începutul tuturor. Și sper să nu se supere colegii-bărbații când voi spune că ea, Femeia pedagog, are umeri mai puternici. Sau poate așa a făcut soarta vitregă a țării noastre ca cel mai mare procentaj dintre femei să îl constituie femeile. Deși e mereu prinsă între grijile casei, unde trebuie să facă totul ideal: să gătească, să curețe, să educe și să crească copii în armonie și pace, cu aceeași grijă, liniște sufletească se îndreaptă și spre școală. Chiar de e obosită, nedormită și bolnavă, ea zâmbind își conduce discipolii în lumea unde cu nesaț se soarbe slova.
Ce mult îmi place lumea unde voi tronați, descoperind trecutul, adevărul și desconspirați minciuna, unde mereu miroase a carte și a cunoștințe, de unde am luat „ comoara” pe care și azi o am în interior și din care zi de zi scot „nestimate”.
Revin la voi, stimate colege cu drag în suflet nu doar de sărbători și nu doar că e primăvară, ci pentru că nimeni nu îmi va seca izvorul recunoștinței pentru tot ce faceți.
Sunteți o forță, sunteți tot ce îmbină gingășia, puterea, frumusețea fizică și lăuntrică. Vă sunt recunoscător că existați, Vă datorăm tot ce suntem astăzi, grație Vouă avem realizări. Doresc un 8 Martie al păcii în Ucraina, să fie pace în toată lumea.
Cu deosebit respect, Mihai Curciuc, director-adjunct Direcția Educație Sângerei

 


Stimate femei ale comunei Drăgănești și ale raionului, marți este ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, o zi când toate florile din lume și gândurile frumoase sunt pentru Dumneavoastră, cele mai deosebite și minunate ființe de pe pământ. În acest an, ziua Dvs. vă surprinde îngrijorate, triste pentru că în Ucraina e război, un război amplu. Bărbați, femei copii sunt omorâți, alții încearcă să fugă de urgia acestui război. Nu știm cine și cum ar putea opri războiul. Ceea ce se întâmplă cu vecinii noștri ne sfâșie inimile. Să de Dumnezeu să se termine acest război, iar Dvs. să aveți parte de o primăvară cu pace, liniște, bucurii, toate prinse într-un buchet de ghiocei ce vestesc pacea în lume.
Cu profund respect, Sergiu Dubenco, Primarul comunei Drăgănești