DISTRIBUIȚI

Mihaela Guțu din Sângerei, fiica cuplului Steluța și Mihai Guțu este unica câștigătoare în Republica Moldova a unei burse HMC. Tânăra este una dintre puținele câștigătoare a unei burse complet finanțate. Prin intermediul programului HMC pe parcursul a doi ani, Mihaela va studia la una dintre cele mai prestigioase școli din Marea Britanie.

Mihaela Guțu este eleva Liceului Teoretic„ Olimp” din or. Sângerei. Sunt mândri părinții de ea ,dar și profesorii, cât și instituția în ansamblu. Potrivit directoarei Ludmila Șișcanu „ este eleva și mândria noastră. Liceană în clasa X, Mihaela este mereu în topul eminenților și celor mai rezultativi activiști . Nu putea fi o scară mai înaltă de urcat la vârsta ei , decât aceasta de câștigătoare în cadrul Proiectului de burse HMC în R. Moldova. Bursa îi oferă oportunități de a studia timp de doi ani în cadrul prestigioasei școli private din Marea Britanie”, a exprimat satisfacția directoarea.
Tânăra câștigătoare este fericită. Tot chipul ei poartă candoarea acestor sincere sentimente de împlinire și bucurie. Recunosc și părinții ei că„ Mihaela a muncit mult pentru a ajunge la acest vis împlinit. Ea încă din clasa a VIII-a s-a încadrat în muncă insistentă pentru a atinge aceste reușite. A muncit mult pentru că și-a dorit să facă parte din programul susținut de țara europeană ca Marea Britanie pentru studenții internaționali. Munca depusă , încurajarea și susținerea noastră i-a adus marele câștig și i-a oferit șansa la care a visat, de a studia în Europa”, a precizat cu bucurie mama ei, profesoara Steluța Guțu.

Continuarea citiți în n.12  din 11 martie 2022