DISTRIBUIȚI

Primara comunei Ciuciueni Violeta Vitu înmânează trofeele căpitanului echipei de veterani din Iezărenii Vechi Ion Pogor.

Foarte puține jocuri în competițiile republicane au rămas organizat până la pauza de iarnă. Sâmbăta trecută s-au desfășurat meciurile etapei a 14-a din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal, Divizia B. La Pepeni echipa gazdei a primit pe formația „Codru Călăraș” și a obținut victoria cu scorul 3:2. Pentru FC Pepeni un gol a marcat Adrian Locoman și două – Sergiu Lopotenco. Echipa FC Sângerei data aceasta a fost liberă.

La 20 noiembrie pe terenul Complexului sportiv „Olimpiada-80” se vor întâlni echipele raionului nostru – FC Sângerei și FC Pepeni. Amintim, ca în prima joacă din tur la Pepeni au învins gazdele cu scorul 3:2.
Săptămâna trecută însuccese mari i-a așteptat pe juniorii Școlii sportive „Dumitru Atanasov”. Formația U-13 acasă a cedat FC Rezina – 0:4, iar gruparea școlii U-17 la Florești – 1:6. Echipa U-15 a fost liberă, și necatând ca nu a jucat la etapa de rând, a păstrat locul întâi în clasament.
Șansa de a îndrepta situația în clasament la zi rămâne în jocurile etapei următoare. Elevii formațiilor U-13 și U-15 vor juca la Soroca, iar juniorii ȘS Sângerei U-17 vor găzdui pe colegii lor din Glodeni.

Continuarea citiți  în n.47 din 19  noiembrie 2021