DISTRIBUIȚI

Iată și finișul anului fotbalistic-2021. S-au stabilit toți învingători competițiilor și turneelor raionale.

După repaus de doi ani titlul de campion a revenit echipei primăriei Sângerei. Formația „Avântul” (Prepelița), afară de medalii de bronz a campionatului, a câștigat Cupa raionului și campionatul raional de primăvară la mini-fotbal. Colectiv fotbalistic „Atletic” din Copăceni a devenit posesorul Supercupei raionului și Cupei Prestigiului. Mare succes au sărbătorit și fotbaliștii formației „Spicul” din Chișcăreni, care au câștigat medalii de argint a campionatului, cedând locul întâi numai după indici adaugători. Campionii raionului la mini-fotbal între veterani au devenit jucătorii echipei alese din satele Grigorăuca și Copăceni. Turneul principal raional între juniori a câștigat gruparea din Sângerei, iar între junioare – formația Liceului Teoretic din Pepeni. Și în sfârșit, toamna în turneul la mini-fotbal Socca, Amoliga-Nord, titlul învingătorilor a devenit echipei „Cristal” (Biruința), care în finală a obținut victoria asupra formației „Pișcevik” (Țambula), care a rămas pe locul 2 Amoligii-Nord.


Peste două săptămâni totalurile anului fotbalistic-2021 vor fi făcute la Gala Laureaților, unde vor fi numiți și premiați cei mai buni jucători, arbitri, și cele mai bune formații a raionului Sângerei a anului 2021.
A luat repaus și competițiile republicane la fotbal. În zilele de odihnă a săptămânei trecute s-au desfășurat ultimele meciuri ale sezonului de toamnă a Campionatului Moldovei. În turneul Diviziei B, seria Nord, În meciul etapei a 16-a din cadrul Campionatului RM, echipa FC Pepeni nu a putut să învingă pe fundașii – sportivii CF Rîșcani. Înrezultat remiză – 0:0.

Continuarea citiți în n.49 din 3 decembrie 2021