DISTRIBUIȚI

Poliția este una din instituțiile fundamentale ale statului de drept, fără de care societatea noastră nu ar fi una atât de sigură. De aceea, această zi, este un prilej de a ne reafirma respectul pentru profesia de polițist, conștienți de faptul, că misiunea acestuia implică riscuri majore, punându-și adesea viața în pericol pentru a apăra drepturile, libertățile cetățenilor și ordinea publică.
În numele Consiliului municipal, al Primăriei, Vă adresez cele mai sincere felicitări, urări de bine și realizări remarcabile în prosperarea urbei, raionului și Republicii Moldova. Apreciem profesionalismul, bărbăția, omenia, devotamentul, înaltul profesionalism, atitudinea conștiincioasă și spiritul de sacrificiu manifestat în munca Dumneavoastră de zi cu zi.
Vă urez multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale, să aveți parte de multă putere de muncă, rezistență, pentru a respinge cu promtitudine și maximă eficiență în orice situații, iar acțiunile Dvs. să contribue la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, câștigându-Vă frumosul titlu de prieten al comunității.

Cu respect, Arcadie Covaliov,primarul orașului Sângerei și satului Vrănești