DISTRIBUIȚI

În perioada 6-7 decembrie curent, antrenorul judo Viorel Midrigan a Școlii de Sport „ Dumitru Atanasov” a participat cu discipolii săi la Campionatul Național
la Judo, care s-a defășurat în orașul Chișinău. Discipola sa , luptătoarea Raluca Golban a câștigat înaltul titlu de vicecampioană națională la Judo, ediția 2019.
Este rezultatul care l-a bucurat cel mai mult pe talentatul antrenor. Munca și dăruirea sa este răsplătită prin performanțele sportivei luptătoare. Totodată el se bucură de rezultatele altui discipol , Tudor Șonțu, care a ocupat locul V în acest concurs sportiv de prestigiu.
Viorel Midrigan , fost judocan și campion național la cadeți , este firesc să crească prin munca și talentul său noi campioni. Pasiunea sa pentru judo antrenorul o reflectă asupra sportivilor care-i antrenează, cu care împarte suflet din sufletul său , dăruiește vocație din vocația sa . Nu o face înzădar, fără răsplată și bucuria performanțelor. Numele de vicecampioană națională care l-a câștigat discipola sa este mărturie.