DISTRIBUIȚI

Mult Stimate Doamne și Domnișoare,

Pe aripile sale, Primăvara a adus minunata sărbătoare – Ziua internațională a Femeii- 8 Martie. Acest anotimp sublim, care de altfel este un izvor nesecat de lumină, de viață, de frumusețe, e asemuit, pe bună dreptate, cu Femeia.
În toate timpurile din imaginea Ei s-au inspirat pictorii, Ei i-au închinat poeții versuri. În timp s-au creat cele mai frumoase opere pentru cea mai gingașă ființă – Femeia.
Poate că prea multe au avut de înfruntat pe parcursul istoriei, dar astăzi le găsim pe femeile raionului pline de curaj, înțelepciune și tandrețe. Ele demonstrează capacitățile în toate domeniile de activitate.
Cu mândrie și recunoștință remarc faptul că Dumneavoastră activați cu responsabilitate și dăruire în unitățile economice, instituțiile de stat, educație, sănătate, sectorul agrar, sfera socială, cultură, sport, dirijați și porniți la viață tot ce-i frumos, sublim și nobil, sunteți adevărate mesagere ale spiritualității pline de originalitate, asigurând, în ultimă instanță, echilibrul oportunităților egale în societate, găsind puteri și aveți curajul să fiți soții, femei active, gospodine pricepute în toate, iar în lăcașele familiare să fiți eterne ocrotitoare a focului din vatră.
Dragi și onorate femei să aveți parte de pace, de liniște sufletească, să fiți mereu fericite, iubite, apreciate și inspirate de căldura sufletească, iar frumusețea să nu lipsească niciodată de pe chipul Dumneavoastră. Vă doresc cer senin, sănătate, realizări remarcabile în plan profesional, împlinirea tuturor aspirațiilor personale, armonie și bunăstare.
Cu adâncă considerațiune, în numele Consiliului Raional și al meu personal, Grigore Corcodel

BP