Mesajul de felicitare al președintelui raionului cu prilejul aniversării a 16 de...

Mesajul de felicitare al președintelui raionului cu prilejul aniversării a 16 de ani de la fondarea Publicației Periodice „Ecoul nostru”

2845
DISTRIBUIȚI

„Ecoul nostru” este publicația care săptămânal ajunge în casele cititorilor fideli timp de 16 ani. Prin intermediul materialelor pline de conținut și al imaginilor reprezentative, echipa dvs. este alături de oameni. Misiunea ziariștilor este una dificilă, pentru că dvs. împărtășiți cu cititorii bune și rele, le scrieți păsurile și suspinurile, le aduceți bucurie în inimi prin urările și felicitările adresate. Pas cu pas, an de an ați trecut în revistă sute de evenimente, ați pătruns în inimile cititorilor și astăzi vă bucurați de roadele mult dorite. În 16 ani de activitate pe paginile ziarului au fost înșirate zeci de mii de cuvinte, fiecare purtând în sine trăirile jurnaliștilor, ați nominalizat personalitățile notorii ale plaiului sângereian, permanent ați reinventat conținutul rubricilor, aducând un suflu nou raionului. Colaboratorii publicației s-au implicat pretudinteni în activitățile desfășurate în raion, necătând la faptul că era ploaie, ninsoare sau soare. Indiferent de starea vremii, misiunea dvs. a fost de a pune pe masa cetățenilor, ziarul proaspăt scos de la tipar.

În numele Consiliului raional Sângerei, în această zi de octombrie, vă aduc florile mulțumirii și recunoștinței cu prilejul aniversării celor 16 ani de la fondarea publicației. Vă doresc realizări deosebite în continuare, cât mai mulți cititori fideli, să vă bucurați de aprecierea și laudele acestora. Să fiți o echipă unită și profesionistă, căci munca în echipă va asigura calea spre succes continuu și avansare în domeniul publicistic. Gândurile noastre de bine se îndreaptă spre cei care posedă limbajul artistic și promovează imaginea raionului în țară și peste hotarele republicii.