DISTRIBUIȚI

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,
S-a mai scurs un an școlar, marcat de provocări, așteptări, dar și realizări, care ne-au adus un nou „ Ultim sunet” ceea ce ne-a adunat și ne-a trezit sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul de studii, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea tinerei generații.
Suntem ferm convinși că ați muncit cu dăruire, că V-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții, contribuind astfel la schimbarea în bine a societății noastre. Vă dorim o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă sperăm să reveniți dornici de noi cunoștințe.
Stimați profesori, aveți una din cele mai nobile și responsabile meserii, pentru că de modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață depinde într-o mare măsură viitorul acestora. Sunteți asemenea giuvaerelor care șlefuiesc diamante, de aceea aveți o misiune extrem de importantă.
Stimați părinți, Vă îndemnăm să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să redevină mai atractivă, iar copiii Dumneavoastră să vină cu plăcere la lecții. Suntem convinși că putem conta în continuare pe sprijinul și implicarea Dvs.
Dragi absolvenți, cu toții ne dorim să trăim în prosperitate și siguranță. Voi sunteți nu doar viitorul, dar și prezentul acestei țări. Vă dorim să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire ale treptei de gimnaziu și liceu.
Cu respect și considerațiune, Mihai Curciuc, șef – adjunct al Direcția Educație Sângerei, Ion Roșca, președintele Consiliului al Sindicatului Educației și Științei Sângerei

* * *

Dragi copii și scumpi părinți,
În prima zi de vară celebrăm cu o deosebită bucurie Ziua Copilului, sărbătoarea care aduce cu sine vacanța mare, odihna și distracțiile. Pentru noi, maturii, această zi are sens special pentru că nu există nimic mai important decât sănătatea, bunăstarea și fericirea copiilor, care trebuie asigurate prin conjugarea eforturilor comune ale familiei, societății și statului.
Grija pentru generația în creștere este cea mai valoroasă investiție în ziua de mâine. Doar împreună vom reuși să construim un stat modern, puternic și armonios, să educăm oameni destoinici și devotați, care nu vor fi impasibili față de plaiul natal.
Cu cele mai pozitive gânduri, îmi exprim recunoștința față de familiile în care copiii sunt înconjurați de dragostea și atenția părinților, persoanele și grupurile profesionale care lucrează cu copiii. Vă mulțumim pentru dedicația, răbdarea și generozitatea de care dați dovadă zilnic. Vă încurajez să depuneți și în continuare toate eforturile pentru ca zâmbetele fericite să nu dispară de pe chipurile copiilor.
Scumpi copilași, Vă dorim să aveți parte de o vară minunată, cu soare și pace, înconjurați de dragostea și atenția celor dragi.
Cu respect, Arcadie Covaliov, Primar, Andrei Cucoș, vice primar orașul Sângerei și satul Vrănești