DISTRIBUIȚI

S-a rătăcit în pădure cu concubina sa și a fost împușcat în cap. Așa și-a găsit sfârșitul un tânăr de 29 de ani din raionul Dondușeni. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în extravilanul satului Țiplești, raionul Sângerei, în proximitate cu satul Frunzești din raionul Florești. Victima ar fi fost omorâtă de braconieri.

„În acest loc a fost găsit în această dimineață cadavrul tânărului de 29 de ani, care a fost împușcat în cap. Este un loc izolat, aflat la aproape un kilometru distanță de satul Frunzești, raionul Florești”, a declarat Victor Gaideec, reporter NordNews.
Pentru că locul crimei este departe de gospodării, iar satul Frunzești este aproape pustiu, oamenii nu știu nimic despre cele întâmplate. O ciobăniță a spus polițiștilor că în seara zilei de ieri a văzut câteva unități de transport care s-au deplasat în direcția pădurii.
„A mers o motocicletă. M-am gândit că se duc să se odihnească oamenii pentru că e zi de Duminică. Seara, pe la ora 20.00 au auzit o motocicletă și o mașină”, a spus martora.
Concubina victimei, o tânără de 35 de ani din raionul Strășeni, nu a avut de suferit. Aceasta a declarat oamenilor legii că mergeau prin pădure, au obosit și s-au culcat, apoi au fost treziți de mai multe fluierături care se auzeau din direcția unui teren agricol. Tânărul s-a ridicat să vadă ce se întâmplă și a fost omorât.

Continuarea citiți în n.23 din 27 mai 2022

NordNews