DISTRIBUIȚI

Dragi elevi, stimați absolvenți,
Finalizarea anului școlar a reprezentat dintotdeauna, o nouă etapă pentru toate generațiile. Este perioada în care sentimentele de împlinire și de mândrie pentru cele realizate îi copleșesc atât pe profesori, cât și pe elevi și părinții lor.
A fost un an cu dificultăți, dar noi, Consiliul Raional, am făcut tot posibilul ca să nu simțiți greutățile, să dispuneți de condiții bune pentru activitate, să aveți posibilitatea de a înregistra cele mai frumoase victorii în cadrul concursurilor școlare și competițiilor sportive.
Acum, la finele anului școlar, îmi exprim încrederea că toți tinerii vor demonstra abilități și capacități ponderabile în timpul examenelor, luând note bune și foarte bune, astfel veți deveni oameni adevărați, buni profesioniști în domeniul pentru care veți opta. Fiți patrioți ai neamului, ai raionului, păstrați veșnic sentimentul de mândrie pentru școala și pedagogii voștri.
Dragi elevi,
Sărbătoarea Ultimului sunet este pentru voi un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul acestui an școlar, dar și un imbold de autoperfecționare. Vă doresc vacanță frumoasă, multe evenimente interesante pe parcursul verii, astfel, încât să reveniți odihniți, întremați, energici pentru escaladarea noilor culmi ale cunoașterii.
Onorați pedagogi,
Dumneavoastră retrăiți pentru a câta oară clipa despărțirii de discipolii, ce V-au devenit scumpi și dragi pe parcursul anilor de școală. În scurt timp, sutele de absolvenți din raionul Sângerei vor păși emoționați în imensul univers al maturității. Ne bucură faptul că toate cadrele didactice din raion au manifestat responsabilitatea profesională, și-au făcut onest datoria, acordând atenția și grija necesară.
Vă felicit cu ocazia finalizării anului de studii 2021-2022. În numele Consiliului raional, îmi exprim recunoștința pentru truda asiduă, pe care o depuneți zi de zi, pentru dăruirea, profesionalismul și devotamentul de care dați dovadă în permanență, contribuind la formarea generațiilor de mâine, realizând prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societății.
Cu înaltă considerațiune, Grigore Corcodel, Președintele raionului Sângerei

* * *

Stimați pedagogi, dragi elevi și absolvenți,
A devenit o frumoasă tradiție, ca la sfârșitul lunii mai, instituțiile de învățământ să marcheze în mod solemn și festiv sărbătoarea „ Ultimului sunet”. Acest eveniment reprezintă încheierea anului de studii, o zi așteptată, plină de emoții, bucurii și speranțe pentru cei care vor păși în lumea mare. Este o zi, care ne permite să facem bilanțul unui an de explorare a tărâmului cunoștințelor.
Este, ziua în care fiecare – cadru didactic, elev, părinte, bunel – trăim clipe de bucurie și mândrie.
Distinse cadre didactice, Dumneavoastră aveți o misiune extraordinară – de a semăna lumină și înțelepciune în sufletele discipolilor Dumneavoastră. Sunteți cei care schimbați destine, cei care zi de zi, prin muncă și dăruire formați Oameni cumpătați și inteligenți, contribuind la formarea și educarea tinerei generații.
Vă mulțumim pentru munca asiduă și efortul considerabil depus, dorindu-Vă multă sănătate, succese, bunăstare și recunoștința elevilor Dvs.
Dragi elevi, sfârșitul școlar este pentru voi o adevărată sărbătoare, un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul anului. Urmează vacanța mult așteptată. Fie ca aceasta să fie plină de descoperiri și de experiențe noi. Vă doresc să Vă bucurați din plin de fiecare clipă petrecută cu familia prietenii și să reveniți la 1 septembrie cu o dorință nesecată de cunoștințe.
Dragi absolvenți, pentru voi astăzi sunetul de clopoțel va răsuna pentru ultima dată, vestind începutul unei noi etape a vieții. Cu acest prilej Vă îndemn să dați dovadă de curaj, responsabilitate, perseverență și să aveți încredere în forțele proprii. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate.
Cu deosebit respect, Arcadie Covaliov, Primar , Andrei Cucoș, viceprimar al orașului Sângerei și satului Vrănești

Publicitate, BP