DISTRIBUIȚI

Anul 2019, cu bucuriile și nevoile lui a trecut în istorie, oferindu-i anului 2020 să-și deschidă primele file cu năzuințe, speranțe și perspective pentru fiecare dintre noi.
Întâmpinăm împreună un An Nou și Vă adresez, cu acest prilej un mesaj de sănătate și încredere în viitor. Acum, la cumpăna dintre ani, putem fi mândri că printr-un amplu efort am depășit împreună dificultățile anului 2019. Doresc ca anul 2020 să reînvie în sufletele noastre optimismul și credința că putem reuși rămânând solidari cu destinul Republicii Moldova. Cea mai mare bogăție a raionului sunt oamenii, iar ei, mai mult ca oricând, să știe și să creadă, că prin propriile eforturi pot crea localități moderne și performante, așa cum și-o doresc.
Fie ca Noul An să reînnoiască în inimile tuturor, bucuria și curajul de a ne asuma și împlini destinul unui popor menit să prospere și să reușească prin munca asiduă tot ceea ce își propune – un an cu multe așteptări și realizări.
Cu maximă responsabilitate, conștienți pentru destinul raionului, pășim în Noul An ca să aducem prosperitate în casele Dumneavoastră. Fiind călăuziți de înțelepciune, să începem Noul An cu speranța că cel care a venit va fi mai fericit, prosper.
Cu prilejul luminoaselor Sărbători de Iarnă, Vă adresez cele mai calde și sincere felicitări și urări de sănătate, belșug și voe bună.
Fie ca magia colindelor și feeria Sfintelor Sărbători să Vă găsească în familie, alături de cei dragi sufletului, iar Noul An 2020 să Vă aducă sănătate, bunăstare, realizarea celor mai nobile intenții, prosperitate și armonie deplină. An Nou Fericit. Crăciun binecuvântat.

Cu aleasă gratitudine, Grigore
Corcodel, Președintele raionului
BP