MESAJ DE FELICITARE

MESAJ DE FELICITARE

114
DISTRIBUIȚI

Stimați promotori ai Culturii din raion.
Aveți menirea să dezvoltați arta, să îmbunătățiți viața spirituală a localităților noastre. Astăzi, mai mult ca oricând, avem oportunitatea să punem în valoare creația celor care au contribuit și contribuie la expresia identității poporului.
Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua lucrătorilor din domeniul Culturii, sărbătorită a treia duminică a lunii mai Vă exprim toată stima pentru contribuția în dezvoltarea culturii și artei, recunoștință pentru emoțiile pătrunzătoare care ni le oferiți, deschizându-ne o lume imensă a frumosului.
Sunteți cei care promovați valorile educației estetice și morale ale locuitorilor raionului, păstrând cu atenție tradițiile strămoșești, cei care Vă dedați cu suflet și pasiune vocației alese, ne umpleți viața culturală cu culori, prezentând cu onoare succese creative peste hotarele raionului și țării.
Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a Vă realiza visele și speranțele, năzuințele și aspirațiile. Să Vă fie mereu chipul luminat de frumosul neamului, pe care-l reprezentați cu dăruire, mândrie și multă dragoste. Voi sunteți cei care împletiți trecutul, prezentul și viitorul într-o singură cosiță a frumosului etern din Sângerei.
În numele Consiliului Raional și al meu personal, Vă doresc sănătate, bunăstare, energie inepuizabilă, prosperitate și succes în implementarea tuturor proiectelor.
Cu aleasă considerațiune, Grigore CORCODEL, președintele raionului