DISTRIBUIȚI

                                  Mihai BÎRSAN, bunului tătic, soț, bunel!
Cu ocazia jubileului vieţii tale îţi transmitem pe această cale alese flori de dragoste şi de recunoştinţă, cu parfumul lor inegalabil pentru bucuria sufletului tău. Îţi admirăm cu drag şi cu multă mândrie în suflet calea vieţii parcursă până la această pistă a vieţii şi ne bucurăm enorm de realizările tale. Prin grija ta enormă, susţinerea şi dragostea permanentă, manifestată ca un tătic iubitor, am ajuns şi noi, drept familie şi copii la urcuşuri frumoase în viaţă. Visele purtate în leagănul copilăriei şi frumoasei noastre tinereţi au devenit şi mai devin realitate. Îţi mulţumim şi îţi dorim multă sănătate, iar noi visăm în continuare să fim florile norocului vieţii tale şi a străduinţelor ce le depui pentru noi şi a dorinţelor tale de a iubi viaţa şi a fi fericit cu noi alături.
Cu drag familia: soţia, fiicele, ginerii, nepoţica

                              Mihail BÎRSAN de ziua naşterii!
Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia acestui însemnat eveniment al vieţii! La mulţi ani Vă dorim, inspiraţi şi plini de realizări majore. Nu Vă numărăm anii, sunt cei mai frumoşi, în curcubeul acestui jubileu, veneraţi prin lumina ochilor cu bucurie de viaţă şi de tată al copiilor. Dorim inima să continue să Vă bată în muguri de flori, cu respiraţie pentru oamenii dragi, cu care faceţi schimb de vorbe şi de tăceri. Vă dorim să continuaţi a fi îndrăgostit prin iubire de familie, de neam, de activitatea DVS, de adevăr, de sacru, de speranţe în bine. Cu dragoste de frumos să Vă umpleţi sufletul, să Vă înzeciţi curajul, voinţa, putinţa în a răzbate şi prin furtuni de viaţă când este nevoie.
Multă sănătate, fericire şi ocrotire dumnezeiască.
Cu stimă, echipa Ecoului nostru

                                 Bunului nostru fin Mihai BIRSAN!
Cu îmbrăţişări sincere şi calde, de mult respect şi de omagiu ne apropiem de fiinţa ta în acest moment deosebit al vieţii. Să ne fii sănătos, respectuos, generos , precum toată viaţa te-am avut în preajmă şi ne-a fost drag şi plăcut să fim o echipă prietenoasă de rude prin credinţă şi dragoste. Întâlnirile şi evenimentele petrecute împreună ne-au fost totdeauna sărbători de suflet, de bucurie şi largă revelaţie. Satisfacţia şi împăcarea de sine ce ne-am dăruit-o reciproc au încăput într-un sfat ce l-am avut, într-o mărturisire, într-un ajutor şi spijin de care am avut nevoie ori unii, ori alţii, ca familii unite şi rude apropiate. Oricare post nu ai ocupat în activitatea de zi cu zi, cât de înalt, ai rămas acelaşi bărbat generos, fin iubitor şi om de aleasă omenie.
Te felicităm din suflet şi îţi dorim noroc, sănătate şi ca unui bun creştin multă simţire dumnezească.
Cu drag, nănaşii