DISTRIBUIȚI

S-a descoperit o mare minune Dumnezeiască, Maica Stareță Elena. Ea a fost binecuvântată de Dumnezeu cu un har puternic rar întâlnit. Maica stareță Elena vine tocmai din țara Sfântă Israel pentru a vă rezolva cazurile şi problemele foarte grave care le poate rezolva prin binecuvântarea Domnului.

Ea este cunoscută atât în țară cât şi peste hotare prin harul şi perceperea ei. Ea este slujitoarea Casei, a fost atestată de preoți, episcopi şi de cele mai mari Mănăstirii din România şi declarată cea mai puternică Maică Stareță a tuturor timpurilor pentru cele mai multe cazuri rezolvate cu succes. Este deținătoarea celor mai puternice slujbe, masluri şi rugăciuni secrete știute numai de ea, plante, miruri, apă sfințită făcătoare de minuni adusă de la Mormântul Sfânt.
Maica Stareță Elena este adevărata dezlegătoare de farmece, vrăji şi blesteme, vindecă boli pe care doctori nu le pot vindeca, dezleagă cununiile legate, scoate argintul viu din corpul oamenilor, vindecă depresia, alcoolismul, împreunează pe cei despărțiți, vă vindecă de psoriazic, impotența, dureri de cap, amețeli, apropie iubit de iubită, spor în casă şi în afaceri, epilepsia şi multe altele.
Vă deschide Pravila Bisericească gratuit în numele Domnului de luni până luni şi vă poate rezolva orice problemă chiar şi prin telefon de la mii de km distanta pe numele de botez şi a datelor personale.
Telefon: 0040 748608591
Mesaje de mulțumiri:
Maria din Sângerei – cu lacrimi în ochi de bucurie vreau s îi aduc mii de mulțumiri Maicii Starețe Elena că prin rugăciunile ei sfinte în numai 3 zile m-a împăcat cu soțul meu, după o despărțire de 2 ani deoarece mă părăsise din cauza unei alte femei şi totodată m-a scăpat de dureri de cap îngrozitoare ce le aveam.
Marian din Raionul Sângerei Noi – Îi mulțumesc pe această cale Sfintei Starețe Elena că numai dintr-o rugăciune telefonică mi-a scos argintul viu din corp şi m-a scăpat de farmece şi vrăji.
Mă numesc Vladislav din Drăgănești, Raionul Sângerei, dar mă aflu în America: Am aflat de la un prieten de Maica Stareță Elena şi vreau să îi mulțumesc pe această cale din suflet că numai dintr-o rugăciune telefonică mi-a dezlegat cununia ce o aveam legată prin vrăji. Aveam 45 de ani şi nu mă puteam căsători, iar acum sunt căsători şi cu poftă de viață.
Natalia mă numesc şi sunt din Sângerei, momentan sunt în Italia Vreau să îi mulțumesc din suflet Stareței Elena deoarece prin harul ei sfânt rar întâlnit m-a vindecat de depresie şi totodată m-a scăpat de dureri îngrozitoare de mâini şi de picioare ce le aveam în numai 48 de ore.
Mă numesc Grigore din Raionul Sângerei stabilit în Anglia de profesie chirurg.Am ales să îi mulțumesc pe această cale făcătoarei de minuni Elena deoarece prin slujbele ei miraculoase în numai 3 zile m-a vindecat de o boală foarte gravă şi totodată mi-a scos argintul viu din corp.
Maria, Italia, născută în Raionul Sângerei cu lacrimi în ochi de bucurie țin să îi aduc mii şi mii de mulțumiri Sfintei Elena că dintr-o rugăciune telefonică m-a vindecat de depresie şi m-a împreunat cu soțul meu ce mă părăsise pentru altă femeie, de aceea o recomand tuturor oamenilor cu necazuri şi probleme.
Cu un singur telefon viața vi se v-a schimba din rău în bine.
Apelați cu maximă încredere la Sfânta Elena. Rezultat 100%.
Telefon: 0040 748608591
Doamne ajută !