DISTRIBUIȚI

Alături de colegul meu Ion CHISLEA am câștigat 3 proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Pepeni în valoare totală de peste 1 million lei !
1.Proiectul de Renovare a Stadionului din Pepeni în valoare de 386 mii lei, finanțat de Guvernul Elveției în cadrul Programului PNUD Moldova,, Migrație și Dezvoltare Locală,,. La moment sunt executate lucrări de betonare și sudare a suportului metalic pentru instalarea a 380 scaune. Costul acestor lucrări a fost de 78 mii lei ;
2.Proiectul de Iluminare stradală și Asigurare a Siguranței și Confortului cetățenilor din Pepeni în valoare de 500 mii lei, finanțat în cadrul Programului DAR al BIROULUI RELATII CU DIASPORA, cu instalarea a 420 corpuri LED pe o lungime de 13.5 km. Deja au fost instalate 25 corpuri LED de iluminat stradal, pentru testare tehnică, la Razălăi și Pepenii Noi ;
3.Proiectul Transparența si Participarea Cetățenilor la Luarea Deciziilor în valoare de 10.000 mii Euro, finanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ și Fundația KONRAD ADENAUER.
Proiectul prevede procurarea echipamentului video, audio si foto pentru transmisiunea în direct a ședințelor Consiliului Local Pepeni și a tuturor evenimentelor publice, constituirea a 15 Consilii de Cartier-Mahala cu delegarea fiecărui consilier ales în aceste Consilii.
Pentru anul viitor ne propunem să accesăm și să obținem finanțare pentru 2 terenuri de joacă pentru copii, amenajarea parcului de lângă stadion și un proiect privind evacuarea deșeurilor menajere prin introducerea unui sistem nou, procurarea tomberoanelor individuale pentru fiecare gospodarie cu contract direct și evacuarea săptămânală a gunoiului.
Schimbarea este în Votul DVS. Avem nevoie de Competența, Experiența și Capacitate Profesională de elaborare și scriere a proiectelor și atragere a finanțărilor fondurilor Uniunii Europene si a altor Donatori Externi !!!
Vino alături de Echipa Blocului ACUM platforma Da și Pas pentru a Dezvolta si Transforma Comuna Pepeni prin atragerea proiectelor de renovare și amenajare europeană a comunității noastre!