Împreună vom face viața mai bună

Împreună vom face viața mai bună

57
DISTRIBUIȚI

Stimați locuitori ai orașului Sângerei și satului Vrănești

Pe data de 20 octombrie curent DVS prin vot veți alege primarul, care împreună cu consilierii locali vor administra mersul lucrurilor și dezvoltarea orașului timp de 4 ani.
Problemele, care se cer a fi rezolvate sunt multiple și ele s-au adunat pe parcursul anilor. Oamenii din or. Sângerei merită și trebuie să dispună de toate condițiile normale pentru viață. Căci tot ce avem astăzi frumos și bun în oraș: școli, grădinițe, spital, casă de cultură, case de locuit cu multe etaje și altele s-au făcut prin munca D-stra. Primarul fiind angajat în lucru de către cetățeni este obligat să hotărască problemele lor. Venind la primărie în calitate de primar ori consilier trebuie să lăsăm la o parte ambițiile partinice, să ne unim într-un singur partid, ”Partidul Sângereiului”, la baza căruia să stee realizarea promisiunilor făcute în Campania electorală.
Toți trăim aici, aici ni s-au născut copii, aici ne sunt toate rădăcinele. Ceva mai scump și drag ca baștina nu avem.
În fruntea primăriei orașului trebuie să fie ales un om cu experiență în administrarea publică, un profesionist. Însă profesionalismul nu inseamnă studiile în instituțiile prestigioase, ci cunoașterea problemelor și a vieții oamenilor.
Este necesar sa reluăm lucrările la construcția stației de epurare, obiect strategic pentru or.Sângerei, care în ultimii patru ani au fost stopate din motive necunoscute. Ducerea la bun sfârșit a construcției stației ar da posibilitate fiecărei familii de a se conecta la rețelele de canalizare și îmbunătățirea situației ecologice în oraș.
Visul de ani a locuitorilor orașului este reparația capitală a drumului central și el va fi realizat căci sunt toate premizele.
Localitatea noastră are un parc frumos, dar el se cere amenanjat. Și în primul rând iluminarea parcului central, crearea condițiilor bune de odihnă și întărirea sănătații persoanelor vârstnice și mamelor tinere cu copii.
A devenit o realitate a vieții proiectarea unui nou cimitir și crearea unui serviciu pentru acordarea de servicii funerare la doleanțele cetățenilor.
Instituțiile preșcolare au nevoie de termoizolarea încăperilor, care ar reduce simțitor cheltuielile pentru procurarea agentului termic. Va continua racordarea la rețele de asigurare cu apă potabilă, canalizare, gaze și iluminare stradală care v-or fi în permanență prioritare.
Folosirea surselor financiare din fondul rutier la construcția și reparația drumurilor interioare.
Vesnica problemă discutată în ultimul timp la diferite nivele privitor la transportul public care include transportarea pasagerilor pâna la Centrul Medical, Spital, SA Fee Nord și satul Vrănesti va fi rezolvată din sursele financiare a primăriei.
Principiile au un rol important pentru organizare, dar să jertfim intereselor oamenilor pentru principii nu este etic si corect. Munca pentru oameni și conducerea deșteaptă – sint principale pentru orice conducător de orice nivel. Primarul si consilierii trebuie să slujească oamenilor, dar nu ideilor, căci acesta este unicul ștamp ideologic care are o însemnătate neschimbată pentru toți și întotdeauna.
Stimați singereni. Noi toți ne dorim schimbări spre bine. Însă schimbările pentru o viață mai bună le putem face doar împreună. Votați stejarul.

Vasile Doga,Candidat la funcția de primar din
partea formațiunii
politice PLDM.