DISTRIBUIȚI

Duminică, 10 octombrie 2021, pe teritoriul pieței Independenței din or. Sîngerei a fost organizat de către Consiliul Raional – IARMAROCUL „TOAMNA DE AUR” 2021.
Evenimentul a avut menirea să ofere un ajutor producătorilor autohtoni în procesul de comercializare a producției în condițiile dificile ale anului curent. Locuitorii orașului au avut ocazia să procure direct de la producător o gamă variată de produse din lapte de capră, propuse de SRL Prisvio, primăria Bursuceni – conducător Viorel Prisacaru, devenite deja renumite în toată republica pentru calitatea superioară.

La fel, o diversitate de produse apicole și struguri a propus apicultorul Mihai Solcanu, primăria Sângerei, costume naționale, atelierul de croitorie & Broderie computerizată Versavia Style din Sângerei și meșterii populari Oleinic Artur- primăria Mîndreștii Noi, Tabarcea Alexandru și Procoavă Vasile, primăria Sângerei, au adunat mulți vizitatori interesați de producția foarte atractivă.
La iarmaroc au mai fost prezentate lucruri unicale din lemn, bijuterii confecționate manual, un vast asortiment de produse de uz casnic a fost propus spre comercializare de magazinul Telemarchet filiala Bălți, parfumuri de la „Perfums Bar”. SRL Dares Emprod a comercializat plăcinte, mici, frigărui și prepelițe la grătar, Nichita Timoș a venit cu accesorii, jucării și vată dulce.
Activitatea s-a desfășurat cu respectarea normelor de siguranță epidemiologică.
Mulțumim mult tuturor participanților la eveniment pentru receptivitate și susținere dorindu-le succese mai mari.
Valentina Baciu, Direcția Agricultură, Cadastru și Urbanism.

achitat din bani publici