DISTRIBUIȚI
Primăria comunei Chişcăreni a organizat Gala cetăţenilor implicaţi civic, cu merite deosebite în înscrierea istoriei de succes a localităţii. Evenimentul se organizează de trei ani consecutiv, la fiecare sfârşit de an şi este salutat de toţi cetăţenii comunei. Ediţia a treia a Galei localnicilor implicaţi s-a desfăşurat în incinta Liceului „ Nicolae Casso” şi a picurat  cu desăvârşire  momente de revelaţie sufletească în inima persoanelor onorate pentru implicare rodnică în treburile comunei, cât şi susţinătorilor primăriei în organizarea evenimentului.

   Primara Silvia Ţurcanu ştie a aprecia cetăţenii pentru prosperarea localităţii sau a mahalalei unde locuiesc. Ea apreciază orice iniţiativă ce vine din partea lor, o susţine şi contribuie la implementarea sa. Iar pentru a le mulţumi oamenilor  pentru implicare şi activism civic pe parcursul unui an, că au depus şi acumulat contribuţii ca să renoveze o porţine de drum or o fântână, s-au unit în oprganizarea unui festival în teritoriu sau pentru atragerea investiţiilor prin proiecte şi granturi câştigate, ea organizează Gala cetăţenilor implicaţi. Prin aceasta edilul le aduce onoare, le oferă premii şi menţiuni. Astfel primăria a mulţumit  pe parcursul evenimentului organizat cetăţenii pentru că ştiu a se uni la treburi bune pentru sat. Prin aceasta aduc contribuţii benefice calităţii vieţii ce o trăiesc.

   Gala cetăţenilor merituoşi ai comunei a demarat prin onorarea tinerilor valoroşi. Nu oricare localitate din Republica Moldova se poate bucura de un campion mondial la Sambo cum…

Continuarea o găsiți în nr.3 al ziarului