DISTRIBUIȚI

Împreună aducem bucuria Sărbătorilor de Iarnă copiilor de la Centrele de plasament, de reabilitare, cât și celor din familii defavorizate este mesajul campaniei lansată de mai mulți ani de ziarul „Ecoul nostru”.
Ultima lună a anului, luna decembrie pe bună dreptate este numită luna cadourilor. Sute de copii din raion așteaptă cu nerăbdare, să le treacă pragul în aceste zile Moș Nicolae, Moș Crăciun… Ei așteaptă o minune de Crăciun. Dacă reușim să aducem spiritul, feeria și magia Sărbătorilor de Iarnă în casele unor persoane, este deja o minune.
Marți, 5 decembrie, de Ziua Mondială a Voluntarilor, un tir din Germania, la inițiativa ziarului „Ecoul nostru”, prin intermediul Clubului „Round Table”, organizator și coordonator, Președintele proiectului în cauză, Thomas FUHRER, a celui care susține și adoră raionul nostru, Adrian POTLOG, au venit pentru a aduce zâmbete și fericire pe buzele și sufletele copiilor, a le împarte cadouri. Al șaptelea an consecutiv ei sunt primii care dau startul Sărbătorilor de Crăciun.

Campania demarată de ziarul „Ecoul nostru” și-a dat startul încă la finele lunii octombrie, continuând pe tot parcursul lunii noiembrie și decembrie. Marți, beneficiari ai campaniei ziarului au fost copiii de la Centrele de zi din orașul Sângerei, precum și copii ai Serviciilor Sociale și „Echipa Mobilă” (daspf). Primul popas Caravana din Germania l-a făcut la Centrul „Raza soarelui.” Atât copiii plasați în această instituție, cât și beneficiari ai Serviciilor sociale circa 50 de copii așteptau cu nerăbdare să vină oaspeții.
După ce voluntarii organizației „Round Table” din Germania au împărțit copiilor cutiile multicolore cu cadouri, le-au vorbit despre acțiunea de caritate pentru copiii din Moldova, de la copiii din Germania.
Cel care se străduie foarte mult pentru copiii din raionul Sângerei este Adrian POTLOG, membru al Clubului Rotary Chișinău Centru, stabilit în Germania, căruia îi aducem din numele părinților, beneficiarilor și directoarelor Centrelor de copii, conducerii raionului, Președintelui, Vasili MARANDIUC, îndeosebi a echipei ziarului „ Ecoul nostru” cuvinte de gratitudine, recunoștință și profund respect…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 45 din săptămâna aceasta