DISTRIBUIȚI

Elena Dubenco, din satul Drăgănești (30.09)
Scumpa și draga noastră,
Ești cea mai scumpă ființă pentru care purtăm în suflete frumoase sentimente de dragoste. Dorim mult să putem opri scurgerea vertiginoasă a anilor tăi, să te avem mereu plină de puteri, agerime, bunătate, generozitate, cumsecădenie, optimistă și mereu bine dispusă. Ne-am simțit și ne simțim bine încălziți de căldura inimii tale, a casei părintești – leagăn dulce pentru noi și copilașii noștri.
Nu știm cu ce-am răscumpăra toate nopțile nedormite, așteptările tale, cu ce-m putea răsplăti dragostea necondiționată și răbdarea, truda de a ne face să deosebim binele de rău? Ești raza noastră de lumină, icoana inimilor noastre.
Cărarea ce ne duce spre tine e cea care oricând ne ademenește să venim cu drag, mai cu seamă la frumoasa ta aniversare, când vom fi prezenți cu un imens buchet de flori, un mănunchi de sentimente frumoase și cu îmbrățișări speciale pentru tine. În această zi autumnală vom fi alături ca să-ți urăm multă sănătate, bucurii nenumărate, noi împliniri, putere de muncă. Să te bucuri din plin de toate clipele dăruite de Bunul Dumnezeu, să te însoțească succesul pe calea miraculoasă a vieții. Să fii mereu înconjurată de dragoste și gânduri bune, să ai parte de susținere, noroc și pace, să folosești eficient cheia succesului, să deschizi cu ajutorul ei multe uși și porți, fiind susținută de cei care te apreciază. Totdeauna să fii alături de noi. În toamnă să intri cu demnitatea unei primăveri. La mulți și frumoși ani, dragă mămică și bunică..
Cu mult drag: copiii, nepoții, surioarele, fratele, cumnatele, cumnații, nepoții, nănașa, finii, cuscrii, colegii de serviciu.