DISTRIBUIȚI

Ana Boleac, din satul Dumbrăvița (25.09)
Au înflorit crizantemele, florile dragi sufletului, semn că e ziua de naștere. Ne bucurăm alături de Dumneavoastră pentru dublul eveniment- omagierea zilei de naștere și aniversarea a șaptea de căsătorie, ani trăiți cu demnitate, dragoste și iubire împreună cu scumpul soț Lilian. Să rămâneți la fel de tandră, suavă, gingașă, carismatică, elegantă, superbă, veselă, înțeleaptă, optimistă, omenoasă, generoasă, milostivă și creștină.
Cu multă admirație sufletească și dragoste Vă felicităm și aducem în dar toate florile dragostei și respectului. Sufletul Vă dăruie și emană numai raze de bunătate. Prin cumsecădenie și răbdare reușiți să faceți oamenii buni din jur, îi faceți să Vă urmeze, să dorească să fie înțelegători, uimitori prin omenie, bunătate, evlavie. Așa dintotdeauna ați fost și sunteți, viața și trecerea anilor nu V-au luat din aceste comori, ci le-au îmbogățit și mai mult.
Fie ca acea pasăre rară „ NOROCUL” să-și facă cuib în casa și familia Dvs. Să aveți condrumeți pe drumul vieții doar persoane sincere, cu inimă și gânduri bune- prieteni fideli, adevărați onești.
Griji din cele mai plăcute, lacrimi – numai de fericire, realizări din cele mai performante, tinerețe veșnică și entuziasm tineresc până la 100 de ani. Credința și dragostea să Vă însoțească mereu, iar steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra cuplului superb și minunat, Lilian și Ana Boleac.
Cu toată admirația și respectul, Arhimandritul Pahomii, starețul Mănăstirii Sf. Apostoli „ Petru și Pavel” din satul Bocancea