DISTRIBUIȚI

Gheorghe Balea din or. Sângerei (11.01)
Cu mult drag te felicităm cu ocazia zilei de naștere și te rugăm să te bucuri de frumoșii și nobilii ani care s-au inelat drept comoară în coroana vieții. Toți sunt frumoși, cu demnitate și mult drag trăiți, alături de noi și în largul familiei care totdeauna ai făcut-o fericită și prosperă, i-ai alimentat visele , bucuriile și i-ai creionat viitor. Să fii în continuare acelaș motor pentru noi, toți și să te simți fericit, cum noi cu toții ne dorim.
Cu drag,soția Liubovi, feciorii , nurorile, nepoțeii, prietenii

Valentina Vicol, director adjunct Centul Poștal Sângerei (14.01)
Vă trasmitem cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim să Vă fie frumos tot anul începând cu această zi, cu bucurii, cu sufletul îmbelșugat de noblețe, împăcare, cu inima plină de lumină și dragoste pentru sine și cei apropiați. Să aveți parte de noi realizări și de bucuria lor, să nu obosiți a Vă implica plenar, cum dintotdeauna o faceți, în prestarea serviciilor poștale, așteptate de toți cetățenii. Să Vă ningă cu fulgi de recunoștință pentru profesionalismul Dvs, pentru munca cu dedicație și pentru relațiile frumoase și nobile care știți a le întreține cu oamenii și toți solicitanții serviciilor centrului poștal,la administrarea cărora participați.
La mulți ani, frumoși,prosperi, plini de bucurii , cuprinși în largul viitorului.
Cu drag, colegii, prietenii.

Diana Vreme-Bîrsan din or. Sângerei (16.01)
Scumpa noastră venim cu un noian de fulgi de dragoste și recunoștință care dorim să cadă peste chipul și sufletul tău frumos, admirabi, plin de comori și dragoste. Ești pentru noi toți și pentru larga familie asemeni unei colinzi care trezește micaolul sărbătorilor de iarnă și ne încânți mereu, dăruindu-ne dragoste și fericire. Neâncetat descoperi miracolul cinei de taina din viață pentru noi și ne minunezi de fiecare dată cu enigma sufletului, cu dăruirea nouă. Să ai parte de tot atât de multă fericire cătă dăruiești și de largi perspective, de orizonturi sublime.
Cu drag, soțul, copiii, părinții, bunicul Ilarion.

Pentru Nina Gurdila din or. Sângerei (16.01)
Cu drag de tine am fost dintotdeauna, când ai început a lucra împreună la editarea ziaruluiu și în timpul pauzei în care ți-ai refăcut viața și ți-ai crescut și îți crești iubitul fecioraș. Ne-am atașat de tine din primele momente ca de o ființă cu comori de înțelepciune și de inteligență, responsabilă, receptivă, bine chibzuită, onestă și de rară cumsecădenie. O altfel de reprezentantă a tinerei generații ești, de care este atâta nevoie, și urma cărora ne-am temult că se pierde. Ești un semnal frumos că avem generații cu comori în suflet, un prim reprezentant al acesteia fiind tu însăți. Noi te admirăm, suntem mai pline ca echipa și ca spirit împreună cu tine și mai biruitoare în toate.
Îți dorim clipe de fericire neuitate câte stele cuprinde cerul, putere nemăsurată să-ți crești cu noroc și bucurii feciorașul, să ai parte de sprijinul celor apropiați de care ai multă nevoie. Activitatea la ziar, alături de noi să însemne mult pentru tine, să fie consemnată prin împăcări sufletești, înălțare spirituală și împlinire profesională. Să ai parte de anii tăi tineri și frumoși, cu luceferi în brațe și în suflet.
Cu drag, echipa Ecoul nostru.

Nicolae Moraru, administratorul SRL„Roșiori Lux ”21.01
Vă transmitem sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere care se apropie. Să Vă bucurați de bună sănătate, de revederea cu copiii și scumpii nepoței, care să Vă împlinească sufletul și să Vă dăruiască fericire. Vă dorim mult bine și împliniri profesionale, să fiți în continuare omul care trăiește și se alimentează sufletul din cumințenia pământului și din dăruirea sa. Și pe această linie de plutire, de activitate este multă nevoie de oameni cu suflet pentru acest destin, cum sunteți și ați fost dintotdeauna.
Îngerii ocrotiți de Sfântul Nicolae să Vă fie pază, scut de apărare și de noi urcușuri, care o să le reușiți.
Cu drag și onoare, prietenii

Igor Starâi din or. Sângerei (22.01)
Trăim momentele plăcutului prilej și împărtășim bucuria omagierii cu urări de mult noroc și sănătate, de noi puteri și neobosire în a fi cel care este pilonul familiei, speranțelor, bucuriilor și omul de rară omenie. Să ai parte de tot ce îți dorești și meriți, să te însoțească în orice început, lucrare , vis îngerul tău păzitor. Să te simți fericit și împlinit, prin sclipirea din ochii și din inima copiilor, din armonia familiei, din fidelitatea prietenilor, care te onorăm, apreciem și îți suntem alături.
Să te bucuri de un viitor și mai bun, prosper, luminos,aducător de împliniri,și să te implici în contruirea sa.
La mulți ani!
Cu drag, soția, feciorul Andrei, fiica Daria, mămica, familia Cucoș

Nicolae Dobrojan din satul Copăceni
Pe această cale am ales să-ți transmitem sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere, cu urări de sănătate, de multe bucurii pentru frumoasa viață care o trăiești și pentru dragostea de care te bucuri în sânul familiei.Ești cel mai bun soț, tată și bunic din lume. Totdeauna te-ai dăruit familiei, fericirii și bunăstării fiecărui dintre noi. Cu tine alături toate au fost și sunt împlinite, orânduite și licărul speranțelor , viselor și bucurie de viață se menține mereu în ochii și în inimile noastre. Îți mulțumim din suflet și suntem recunoscători.
La mulți ani, cu fericire și cu sănătate.
Cu drag, soția, copiii, ginerii, nora, nepoții.