DISTRIBUIȚI

Ilarion Cucereavâi din or. Sângerei 15.11
Scumpului tată, bunic și străbunic!
Din grădina acestei toamne frumoase și din cea a sufletelor noastre am cules cele mai sublime flori și sentimente, și ți le aducem în dar la acești onorabili ani de peste 80 care-i împlinești. Trimitem rugă către cer și către Doamne-Doamne să-ți mai dea vieții tale încă niște ani și sănătății minimă stabilitate. Noi avem nevoie de tine, să ne fii aproape, să te găsim vesel și sănătos zi de zi , seară de seară, când venim în vizită și casa și curtea sunt luminate de chipul tău și căldura sufletească. Îți mulțumim pentru tot și pentru toate și îți mărturisim cu sinceritatea ființei noastre că te iubim nespus și suntem mândri de tine.
La mulți ani, bunul nostru.

Cu drag, copiii , nepoții și strănepoții.

Veronica Serbușca din or. Sângerei 16.11
Toate florile de crizanteme le-am cules din grădina acestei toamne aurii și îți onorăm cu ele și prin ele popasul anivrersar, care-l sărbătorești. Parfumul lor inegalabil să te bucure, să-ți dea noi puteri, culoare și senzații de bine și de fericire vieții tale și familiei noastre împreună. Comoara ei ești tu, căci pe toate le orânduiești, ca noi toți, în jurul tău, dar și când lipsim de lângă tine, să ne simțim bine, protejați, iubiți și adorați. Toate acestea sunt daruri alese de la tine pe care le simțim zi de zi, cu care trăim și ne umplem de fericire fiecare clipă.
Să ai parte de dragostea noastră, de bunăstare, de sănătate, de ani frumoși de-a lungul vieții, cu bucurii, cu sufletul mereu tânăr, binevoitor și plin de dragoste.

Cu drag, soțul, fiica, ginerele,nepoțeii.

Eduard Maniuc din or. Sângerei 16. 11
Pe aripi de dor, îmbiat de acest auriu al toamnei celebre, îți trimit urări de sănătate cu ocazia zilei de naștere. În viață ne-am convins că poți să-ți cumperi medic, dar sănătate nicidecum. Mă bucur de anii tăi frumoși și de realizările profesionale. Din dragoste mea ce ți-o port te-am susținut și te voi susține cu toată cascada de puteri, voință și entuziasm care am pentru tine. Doresc și mă rog să-ți fie visele un zbor de împlinire . Să-ți fie sufletul scăldat în fericire. Să ai parte mereu în drumul către servicu un soare zâmbitor, iar alături-chipuri dragi și un înger păzitor.
La mulți ani pe pista tinereții!

Cu drag, soția

La nunta de aur fericiți
Nicolae și Elena Urecheanu din or. Sângerei,
scumpii noștri părinți, celebrează nunta de aur consemnată cu 50 de ani de viață în doi , în pereche. Cu această ocazie ca taina dragostei lor de frumoasă, noi îi felicităm și ne minunăm fericiți. Nu știm cum au fost ei la nunta lor, de la începutul vieții în doi, când au jurat credință și fidelitate unul altuia și au spus lumii întregi că vor să construiască împreună, din dragoste o familie trainică și o căsnice fericită. Cu doi feciori în brațe, prin viață, rodul căsniciei lor și al dragostei care i-a unit, ei au construit această familie fericită, trainică, model și îndemn pentru noi și pentru toți. Ne-au fost exemplu de stimă reciprocă, de dragoste unul față de altul, de bună înțelegere. Nu s-a ținut nici unul tare, nici altul mare. Armonia relațiilor a predominat totdeauna între ei. Fiind doi oameni inteligenți, au știut să construiască aceste relații, să le păstreze noblețea dragostei. Din dragostea lor dragoste au dăruit nouă, copiilor. Au cimentat cu ea pereții familiei noastre, cetatea fericirii lor. Am fost totdeauna mândri și fericiți pentru cuplul părinților noștri și pentru anturajul familiei unde am crescut și unde ne regăsim fericiți și la acest moment deosebit, nunta lor de aur. Ei au știut să păstreze dragostea lor, să cedeze unul altua, prin atașament călduros și armonie unul față de altul au depălșit furtuni de viață, au trecut peste obstacole, n-au coborât nici pentru o clipă de pe piedestalul dragostei. Au fost și au rămas să fie rege și regină în cetatea dragostei lor, fapt pentru care îi onorăm, suntem mândri de ei și fericiți.

Cu drag, feciorii Marin și Valeriu, nurorile Stela și Ala, nepoții :
Nicoleta, Cristian și Doinița,Cornel și Daniel.

Mihail și Emilia Donțu din satul Bilicenii Vechi la nunta de aur
Anii trec și mereu așa vor trece și voi 50 de ani de căsnicie împliniți. Aici, la acest hotar au ajuns anii legământului vieții voastre de familie. Ca o ploaie au trecut, chiar de nu e totul cum ați vrut, dar cele mai frumoase vise Vă sunt împlinite: copii iubitori, nepoți care Vă seamănă, strănepoți, care Vă risipesc deseori deznădejdea, dar și Vă încântă viața.
Vă felicităm cu mult drag, ne sunteți model de familie trainică, împlinită,armonioasă,care s-a ținut temelia pe stima și respectul reciproc, pe sentimentele de dragoste care v-au legat și v-au condus pe cărările vieții, trăită atât de frumos, pentru voi, pentru noi toți, dar pentru lumea frumoasă din jurul nostru.

La nunta de aur alături de voi, fiicele Elvira și Diana, ginerii Vitalie și Vasile, nepoții Dumitru, Emilia, Mihai și Valeriu, strănepoții .