DISTRIBUIȚI

E simbolic faptul că în acest miez de ianuarie, când în văzduh mai dăinuie ecoul colindelor, sărbătorim o zi care ne marchează pe toți. Este ziua de naștere a poetului nostru nepereche, a poetului culturii noastre – Mihai Eminescu și este Ziua Națională a Culturii.
Acest minunat eveniment face parte din șirul sărbătorilor de iarnă și ne aduce aminte nu doar de pâinea noastră cea de toate zilele, ci și de muzică, arta plastică, literatura, teatrul, filmul, bibliotecile și muzeele, care nu sunt altceva decât pâinea noastră spirituală.
Cu acest prilej mă adresez câtre colegii noștri care muncesc în domeniul culturii din raion și care sunt aleșii Celui de Sus pentru a lumina sufletele oamenilor.
Exprim profunda admirație și recunoștință pentru tot ceea ce faceți ca viața culturală a sângereienilor să apară ca un Soare pe arena locală, republicană și internațională. Voi sunteți generatori ai razelor de lumină care aduc sclipire, căldură și emoții intense în suflet.
Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii, Vă doresc să Vă realizați visele, năzuințele și aspirațiile. Să aveți sănătate, bunăstare, energie creatoare și viață senină, căldură și liniște în căminele familiale. La mulți ani.
Cu deosebit respect, Valeriu Rusu, șef al Secției Cultură Sângerei

P   BP