DISTRIBUIȚI
În poză: ansamblul „Pelenița” în timpul spectacolului

Ansamblul de dansuri populare „Peliniţa”, condus de Andrian CHIRIAC reprezintă cu succes raionul Sângerei la Concursul „Românii au talent”, promovat în România.
Coreograful se bucură de prestaţia dansatorilor săi la un concurs atât de prestigios. În timpul dansului ei au adus pe scena concursului energie pozitivă şi tradiţie, au încântat publicul şi juraţii prin focul din mişcări. Paisprezece dansatori, cu vârstele cuprinse între14-18 ani au dansat pe scena concursului şi au demonstrat coreografie selectă, acrobaţie, bucurie în mişcare şi culoare, prezentând un dans din folclorul ucrainean. Juriul a rămas încântat. Le-a dat votul de încredere pentru etapa următoare, oferindu-le patru de „Da”.
Nu este întâia reuşită a coreografului şi colectivelor de dansatori, care le creşte de mici prin mişcarea sa de dans magică, pe care o are de la Dumnezeu şi pe care o poate transmite dansatorilor săi. Au câştigat multe concursuri la nivel naţional şi au fost vedetele multor concursuri televizate şi emisiuni. Acum sunt vedetele Concursului „Românii au talent”. Le dorim loc de onoare în finala şi suntem mândri de ei.